Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

71 families d’un immoble de Peníscola reben una ordre de desnonament

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Els afectats, en contracte de lloguer en vigor, es concentren als jutjats per exigir una ampliació de termini per presentar la documentació requerida, que diuen que no se’ls va demanar.

Les 71 families de Peniscola que han rebut una sentència de desnonament del jutjat de Vinaròs han solicitat avui al Palau de Justicia que amplien el termini per presentar la documentació requerida, ja que asseguren que no se’ls havia demanat en cap moment abans de rebre la sentència. Els afectats, que viuen a un bloc del carrer Maestro Roca 13 de Peníscola, consideren injust que no s’els haja donat l’oportunitat de presentar aquesta documentació i diuen que hagueren pogut justificar que disposen del contracte de lloguer, les factures de subministraments corresponents i el certificat d’empadronament i tots els documents necessars per demostrar que viuen alli des de fa temps. Només cinc families del bloc no han rebut la carta d’avis de desnonament. La ressolució judicial és ferma i no cap cap recurs, però les families afectades demanen una ampliació del termini perquè hi ha documentació, a banda del contracte de lloguer, que no se’ls va demanar.

Laura Llopis, una de les afectades ha explicat que “quan els veïns vam rebre una citació per a portar al jutjat el contracte de lloguer, tots ho vam fer. Després ens va arribar una altra citació per a presentar-nos al jutjat aportant de nou el contracte de lloguer, i també ho vam fer. Vam preguntar llavors si havíem d’acudir amb advocat o portar alguna documentació més, i ens van dir que no. I la setmana passada vam rebre la sentència de que ens en anem tots al carrer“.

Llopis ha conclòs que els veïns “ho considerem totalment injusti i per això demanem que ens donen un termini de temps per a poder presentar tota la documentació i que ens respecten el contracte en vigor”.

Explora más

Vinaros
11:16 pm, May 26, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.14 °C nubes
Humidity 89 %
Pressure1017 mb
Wind 7 Km/h