Activem Ulldecona demana il·luminació a l’Avinguda Terrers

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

Segurament se us fa molt complicat veure’m i saber on estic per la falta de llum al vídeo, però aquest està fet expressament, ja que el que vull aconseguir és que tots i totes ens posem a la pell de les persones, xiquets i xiquetes que, dia darrera dia, senten quan van pel Camí dels Terrers.

Com tots i totes bé sabem, aquest camí és un dels llocs més transitats del nostre municipi a causa de les activitats que es realitzen en els diferents espais de la zona esportiva (esport, futbol, futbol sala, bàsquet, twirling o gimnàs).

Això hauria de fer que les condicions d’accés fossin les millors per garantir una seguretat a tothom que passa per allí. I quina és la realitat? Doncs la realitat és que necessitem, com ara jo, la llanterna que porto a la càmera per poder veure, ja que cap dels 3 focos enganxats als pals de llum funcionen.

És per això que des d’Activem Ulldecona i barris proposem una millora, urgent, de la il·luminació en aquesta zona ja que suposa un perill per a tothom que accedeix a la zona esportiva d’Ulldecona.

Explora más

Vinaros
5:56 am, March 12, 2023
temperature icon 21°C
L: 18° H: 21°
Feels like 20.34 °C algo de nubes
Humidity 60 %
Pressure1017 mb
Wind 37 Km/h