Activem Ulldecona inicia una recollida de signatures per acabar amb els microtalls de llum i aconseguir el soterrament de les línies elèctriques al municipi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

La portaveu d’Activem Ulldecona i barris, Gemma Molina, anuncia la recollida de firmes per part del seu partit davant els talls de llum continus, i també per aconseguir el soterrament de les línies elèctriques. “Els falduts ja estem cansats de les nombroses incidències que ja fa anys que es produeixen en el subministrament elèctric, per la qual cosa llancem una campanya de recollida de signatures per lliurar-les a Fecsa-Endesa perquè prengui d’una vegada cartes a l’assumpte”.

La portaveu, Gemma Molina, creu que l’Ajuntament s’hauria de posar al capdavant en aquesta reivindicació, donar suport a les demandes de la ciutadania, i oferir a Fecsa-Endesa “tota la col·laboració i recursos al seu abast perquè aquesta millora sigui possible, tampoc pot ser que a Ulldecona moltes vivendes hagin de conviure amb el cablejat elèctric d’alta tensió tocant balcons i finestres d’algunes cases”.

Les firmes seran lliurades a Fecsa Endesa, perquè es doni d’una vegada per totes una resposta real davant el greu perjudici tant personal com econòmic que aquesta situació està generant, i instant en última instància a emprendre les accions legals que siguin oportunes per assegurar que el servei sigui prestat amb les garanties més grans.

Gemma Molina lamenta que aquestes incidències estan sent “insostenibles” les darreres setmanes, causades per avaries i plasmades en microtalls i apagons, en algunes ocasions deixant tot el poble sense llum.

Es podrà signar online a través del següent enllaç: forms.gle i també tots els dissabtes a les taules informatives que s’organitzaran en diferents punts de la població, d’11:30h a 13:30h.

Gemma Molina estén la mà, als diferents partits de l’ajuntament i comerços del municipi, perquè també es facin seva la iniciativa, i arribar a com més gent millor. “És una tema que ens afecta a tothom”, finalitzava la portaveu.

Explora más

Vinaros
3:32 pm, March 16, 2023
temperature icon 19°C
L: 19° H: 22°
Feels like 18.75 °C cielo claro
Humidity 65 %
Pressure1015 mb
Wind 16 Km/h