Activitats del Club Natació Benicarló 24/07/2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • TRAVESSIA CASTELL DE PENÍSCOLA 5000 M. 24 DE JULIOL DE 2022.

Després de dos anys en el que la pandèmia va provocar la cancel·lació de l’esdeveniment, aquest diumenge 24 de juliol de 2022, finalment s’ha pogut tornar a celebrar la travessia. Una prova que enguany canviava de nom i presentava diverses novetats adaptades a les circumstàncies però mantenint el caràcter de la prova de les últimes edicions celebrades.

Una travessia Castell de Peníscola – Gran Hotel que ha sigut novena etapa de la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes Tour 500 i era puntuable dins del Trofeu Diputació de Castelló d’Aigües Obertes i del Circuit de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Entre les novetats, ha destacat la meta ubicada a l’alçada del Gran Hotel de Peníscola on s’ha centralitzat pràcticament tota la infraestructura de la prova i una distància única de 5.000 metres per a totes les categories.

La prova donava el seu inici a les nou de matí des de la Platja Sud de Peníscola amb una sortida multitudinària, ràpidament al girar al Castell de Peníscola aquesta s’ha enfilat degut al ritme alt que han establert les posicions capdavanteres de principi al final de la prova i el excel·lent estat de la mar. Completaren la prova un total de 226 participants.

Els vencedors absoluts de la prova van ser en categoria masculina Alberto Martín del CN Toledo (1:07.49), i en categoria Femenina Irene Peinado del Club Natació San Fernando amb un temps de 1.10.02. Completaren el podi masculí Lluis Pijuan del Piratas de Teruel i David Huertas del CN Chamartin, mentre que en categoria femenina ho feren Alexandra Mejía del Sport&Fun i Alba Maestro del CN L’Hospitalet.

Pel que fa a la participació del Club Natació Benicarló, va estar representat per 14 nedadors (Raúl López, Ana Roca, Damian Vidal, Jaime Ibáñez, Yeray Ibáñez, Javi Roca, David Marqués, Enrique Foix, Arturo Segarra, Llum Segarra, Dani Sorlí, Fernando Arnau, Jordi Curto i Paula Bretó). Foren aquest dos últims participants els primers locals en finalitzar la prova, mentre que Llum Segarra va finalitzar en la tercera posició de la Categoria Sub 18.

Des del Club Natació Benicarló, com a organitzadors de la prova volem donar les gràcies a tots els participants que han realitzat la prova provinents de diferents clubs d’arreu de l’estat, així com al voluntariat i col·laboradors (Patrons d’embarcacions, bombers de la Diputació de Castelló, piragüistes…), el que ha permés dur endavant la prova tant dins com fora de l’aigua.

També voldríem donar un agraïment especial als sponsors, a l’Ajuntament de Peníscola per totes les facilitats donades i per comptar amb la presència del seu alcalde Andrés Martínez i de la regidora d’Esports Dolo Bayarri. Al Gran Hotel Peníscola i al seu director Francisco Ribera per cedir totes les instal·lacions per a realitzar la prova, al sponsor tècnic de la prova, Hj Crono que ha coordinat i portat a terme totes les tasques tècniques i logístiques donant un valor afegit a la prova, així com a la resta de patrocinadors Caixa Benicarló, Cervezas Badum i Frutas Bruñó i la resta d’sponsors institucionals la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana.


www.clubnataciobenicarlo.com

ARC DE SORTIDA
PODIUM DE LA TRAVESSIA
PODIUM DE LA TRAVESSIA NEDADORS

Explora más

Vinaros
10:00 pm, September 13, 2023
temperature icon 22°C
L: 22° H: 23°
Feels like 22.33 °C cielo claro
Humidity 87 %
Pressure1020 mb
Wind 2 Km/h