Agraïment de la família Prats-Traver

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

La família Prats-Traver agraeix les mostres d’afecte i carinyo rebudes estos dies per la mort, el passat 17 de gener, de Francisca Traver Pitarch als 87 anys d’edat.

Mai no és fàcil acomiadar-se d’algú molt estimat però, units com estem i confortats per la fe, el dolor i el buit que sentim per la seva pèrdua ens resulta més suportable.

I juntament al dolor, al cor ens brolla també l’agraïment i afecte vers tantes persones que hem sentit al nostre costat, estigueren o no físicament presents.

Gràcies per les sinceres paraules de condol i d’ànim. Gràcies per les llàgrimes i els silencis compartits. Gràcies per les vostres oracions. Gràcies per les abraçades i els xicotets detalls amb que heu tingut la generositat d’envoltar-nos.

Tanmateix, no tenim paraules suficients per agrair també l’atenció rebuda per tots i cadascun dels membres de l’ UHD de l’Hospital Comarcal de Vinaròs. Quan la professionalitat va de la mà del respecte i la tendresa, llavors els sanitaris us convertiu en veritables àngels.

Tampoc volem deixar d’agrair l’excel·lent acompanyament rebut en els serveis funeraris, per part del personal del Tanatori REMSA.

Gràcies a tots i cadascú pel vostre sincer acompanyament, que ens ha ajudat a alleujar l’immens dolor i el gran buit que la família sentim per la pèrdua de la nostra esposa, mare, iaia, tia, amiga… de la nostra estimada Paquita.

Explora más

Vinaros
10:57 pm, March 9, 2023
temperature icon 18°C
L: 16° H: 18°
Feels like 17.84 °C algo de nubes
Humidity 57 %
Pressure1012 mb
Wind 17 Km/h