Aguilella (PSPV-PSOE) celebra la recuperació del servei de teleassistència per part de la Diputació del Canvi després que el PP el suprimira fa 10 anys

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La vicesecretària del PSPV-PSOE de la província de Castelló destaca que la reintroducció de la teleassistència “era un objectiu de legislatura i a partir de l’1 de febrer serà una realitat”

La vicesecretària del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Mari Carmen Aguilella, ha celebrat la recuperació del servei de teleassistència per part de la Diputació del Canvi després que el Partit Popular l’haguera suprimit fa 10 anys. Aguilella ha mostrat la seua satisfacció pel fet d’haver recuperat aquest servei especialitzat en atenció a la gent gran «després de 10 anys de les retallades del PP”. La gestió s’ha dut a terme a través l’àrea de Benestar Social que dirigeix la vicepresidenta i diputada provincial, Patricia Puerta. 

«Per al partit socialista, les persones són el centre de la nostra acció política i la reintroducció de la teleassistència era un objectiu de legislatura que a partir de l’1 de febrer serà una realitat. D’esta manera, i amb la recuperació d’este servei, s’evitarà l’exclusió social i es millorarà la qualitat de vida de les persones majors en situació de soledat que viuen en les nostres comarques», ha afirmat la vicesecretària provincial.

Cal assenyalar que el servei de teleassistència va ser suprimit l’any 2012 a causa de les retallades socials que va dur a terme el Partit Popular. A este respecte, Aguilella ha assenyalat que «el partit socialista ha demostrat, amb la seua arribada al govern de la Diputació, que una altra manera de fer política és possible: amb pressupostos expansius, més inversions que mai en els municipis de la província i vetlant pel benestar dels nostres veïns i veïnes». «El nostre objectiu és estar al costat de les persones majors i facilitar-los el seu dia a dia augmentant la seua autonomia i autoestima i així ho hem fet complint amb la nostra paraula i recuperant este servei», ha conclòs.

La teleassistència és una modalitat d’ajuda per via telefònica per a gent major que es fa a través d’un dispositiu mòbil que hauran d’utilitzar en cas d’emergència i amb el que contacten amb un o una professional perquè els preste ajuda de manera immediata.

Explora más

Vinaròs,ES
3:28 pm, May 26, 2022
temperature icon 26°C
L: 26° H: 27°
Feels like 25.57 °C cielo claro
Humidity 48 %
Pressure1021 mb
Wind 13 Km/h
X