L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre millora la xarxa de sanejament en la plaça de l’Església i pas inferior de la via de tren

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Ja han començat les obres que suposaran una inversió de 62.868 euros a càrrec de l’Ajuntament

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre continua invertint en la millora de la xarxa de sanejament, amb obres de renovació i d’optimització de les infraestructures existents. Dins d’aquestes actuacions, ja han començat les obres que es desenvoluparan en dos punts del nucli d’Alcalà que estaven presentant incidències en el clavegueram, sobretot en època de pluges: la plaça de l’Església i el pas inferior de la via del tren en el passeig Herois del Marroc. Aquestes obres tenen un pressupost de 62.868 euros. Les obres tenen un termini d’execució estimada d’un mes des de l’inici dels treballs.

En el cas dels treballs localitzats en la plaça de l’Església, s’actuarà en el col·lector de sanejament existent, que presentava deficiències estructurals en diversos punts. Les obres evitaran desbordaments de les tapes de registre i consistiran en la substitució total del col·lector de 93 metres per un altre nou, així com la renovació de quatre pous de registre existents. El nou col·lector comptarà amb un diàmetre de major grandària, la qual cosa millorarà la seva capacitat d’evacuació. El paviment del traçat és de llamborda especial, per la qual cosa serà retirat i s’intentarà recuperar, una vegada finalitze l’obra, en tractar-se de pedra natural i per a mantenir l’harmonia amb la resta de la plaça de l’Església. Els treballs que es realitzaran en el pas inferior de la via del tren consistiran en la substitució de les tapes de les arquetes existents.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat “els treballs de renovació constants que es realitzen en la xarxa de sanejament municipal, amb la finalitat de completar la seva renovació”. Pròximament, està previst que donin inici altres treballs de renovació del sanejament en diferents zones d’Alcossebre (carrer Jai Alai, camí L’Atall, camí dels Frares, avinguda de Les Fonts, carrer Baró de Alcahalí i carrer Verge del Carme) per valor de 233.000 euros, finançats a través del Pla Avança de la Diputació Provincial.

Explora más

Vinaros
1:21 am, March 13, 2023
temperature icon 16°C
L: 15° H: 18°
Feels like 15.93 °C muy nuboso
Humidity 79 %
Pressure1018 mb
Wind 2 Km/h