Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Alcalà-Alcossebre obre el termini per a rebre propostes de la ciutadania a incloure en els pressupostos municipals 2024

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Fins al 27 d’octubre poden dipositar-se els formularis a l’Ajuntament d’Alcalà, Oficines Municipals d’Alcossebre o a través de [email protected]

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre convida a la ciutadania a participar en l’elaboració dels pressupostos 2024, perquè traslladen les seues propostes i puguen plasmar-se en els comptes municipals. La ciutadania podrà fer-ho descarregant-se un formulari en línia o recollint-lo en el registre de l’Ajuntament d’Alcalà o Oficines Municipals d’Alcossebre, emplenant-lo i enviant-lo per correu electrònic a [email protected] o dipositant-ho en les urnes instal·lades en el registre de l’Ajuntament o en les Oficines Municipals d’Alcossebre. Les propostes es recolliran fins al 27 d’octubre.

Les propostes que arriben passaran a l’estudi dels tècnics municipals, per a confirmar si si són viables, si s’emmarquen en les competències municipals i la seua valoració econòmica, tant si es tracta d’inversions, obres o actuacions. Per part de l’equip de govern, es valoraran les que es consideren més positives i viables i s’inclouran en els pressupostos 2024. Com és habitual a l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, està previst que els comptes municipals per al pròxim exercici puguen portar-se a aprovació plenària en el ple del mes de novembre, que enguany se celebrarà el dimecres 29.

El regidor de Participació Ciutadana, Javi Garcia Pitarch, ha destacat com “molt positiu que siguen els mateixos ciutadans i ciutadans els que ens facen arribar les seues prioritats a l’hora d’invertir”.

Per part de la Regidoria d’Hisenda, també s’ha fet extensiva la proposta de participació als grups polítics amb representació municipal.

Explora más

Vinaros
10:42 am, May 25, 2024
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.03 °C muy nuboso
Humidity 78 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h