Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Alcanar corona els campions de Catalunya màster de carretera

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Alcanar va acollir aquest dissabte 29 d’abril la cita més important del calendari màster de carretera català, amb la disputa del Campionat de Catalunya màster que corona els campions de les categories màster 30, 40, 50 i 60. La prova va reunir a la població més de 200 ciclistes que buscaven la victòria en les respectives categories.

Coincidint amb els actes de celebració dels 50 anys de l’Agrupació Ciclista Alcanar, la població del Montsià va acollir una cita de gran rellevància per al ciclisme català. Ho va fer amb un recorregut de 102 quilòmetres per a les categories màster 30 i màster 40 i 75,8 quilòmetres i 65,7 quilòmetres respectivament per a les categories màster 50 i 60. Aquestes últimes s’afegien al recorregut després del tercer pas per meta i completaven una carrera única per a les quatre categories.

El corredor més ràpid de la jornada va ser Josep Oriola (RCB Motor Begues), que en un final ajustat es va imposar a Manuel Mateos (Fernando Torres Probikes) i Carlos Rodríguez (RCB Motor Begues) i es va proclamar campió de Catalunya de categoria màster 40. El quart ciclista en creuar la línia de meta d’Alcanar va ser Juan Anton Rodríguez (Ratpenat Club Ciclista), que va aconseguir revalidar el títol de campió de Catalunya en categoria màster 30 i és l’únic campió que repeteix corona. En la categoria més jove que es disputava el campionat, el podi el van completar Roberto Beti (Ciutat de Reus Club Ciclista) i Alan Martin (RCB Motor Begues), que van entrar quatre segons més tard que el campió.

El títol de categoria màster 50 va ser per a Jaume Tejado (Manresa Esport Ciclista), que va aconseguir superar a Francesc Orante (Ratpenat Club Ciclista) i Ismael Tudo (Biela Club Ciclista) per enfundar-se el mallot de campió de la categoria. Per últim, Eric Gras (Bicicletes Tope Club Ciclista) es va imposar a José Vicent Cuartero (Deportes Balaguer CC) i és campió de Catalunya màster 60. El vigent campió de la categoria, Federico Olmedillas (RCB Motor Begues) va completar el darrer podi de la jornada.

Campionat de Catalunya màster 2023:

  • Màster 30: Juan Anton Rodríguez (Ratpenat Club Ciclista)
  • Màster 40: Josep Oriola (RCB Motor Begues)
  • Màster 50: Jaume Tejado (Manresa Esport Ciclista)
  • Màster 60: Eric Gras (Bicicletes Tope Club Ciclista)

Classificacions completes

Explora más

Vinaros
12:05 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 23.32 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h