Alcossebre serà el punt de partida de la gira de l’espectacle “Locos x los 80”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El dissabte 2 de juliol, en el passeig marítim Tomàs Masiano, a partir de les 20.00h, amb entrada lliure

Alcossebre acollirà el primer dels xous de la gira de l’espectacle “Bojos x els 80” en el seu gira d’estiu per tot el territori nacional. Serà el dissabte 2 de juliol, a partir de les 20.00h, en el passeig marítim Tomàs Masiano, amb entrada lliure. “Després de dos anys marcats per la pandèmia, hem volgut donar la benvinguda a l’estiu amb aquest gran festival que estem segurs reunirà persones de diverses generacions units per la música dels 80”, ha explicat la regidora María Agut.

L’espectacle, produït i conduït pels discjockeys Fernandisco i Toni Miranda, compta amb un camió-escenari de 12 metres, 45.000 watios de so i 235.000 watios de llum, música en directe i animació. Segons explicava Toni Miranda, “a través d’aquest espectacle, de més de cinc hores de música ininterrompuda, tornarem a gaudir de la música dels 80, tant a nivell de música disco com d’actuacions en directe que recordaran a les grans bandes de l’època”. El productor musical i cantant Carlos de López, cantant de la banda Dragon Rapide, que va triomfar en el panorama de la música nacional dels anys 80 i 90, participarà també interpretant, en viu, cançons emblemàtiques de Queen o Prince.

El regidor de Festes i Joventut, Jordi Batiste, destacava que “des de l’Ajuntament, tenim preparat un ampli dispositiu perquè tot l’espectacle es desenvolupi sense problemes” i al costat de l’edil María Agut insistia a “convidar a tots els nostres veïns i veïnes, gent de la comarca i visitants al fet que gaudeixin d’aquest gran festival en el nostre municipi”.

Explora más

Vinaros
1:42 am, April 24, 2024
temperature icon 10°C
L: 8° H: 10°
Feels like 5.01 °C algo de nubes
Humidity 56 %
Pressure1016 mb
Wind 54 Km/h