Alsina finalitza el mandat amb un nou suspens en transparència

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Gandía: “La Universitat Autònoma de Barcelona atorga 38 punts sobre 100 en transparència al govern d’Alsina

El mapa Infoparticipa que elabora periòdicament la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona ha tornat a suspendre el govern de Guillem Alsina en el baròmetre de transparència en atorgar un 38 sobre 100 a l’Ajuntament de Vinaròs.

El portaveu adjunt dels populars a l’Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandía, ha afirmat que “la feina de la Universitat Autònoma de Barcelona certifica tot allò que des del PP venim denunciant des de fa molt de temps i és l’opacitat d’un govern que amaga la seu gestió i que és opac davant dels ciutadans”.

Gandía ha estat contundent en assenyalar que “malgrat el suspens en transparència ni Alsina ni ningú del seu govern assumirà cap responsabilitat. Alsina va arribar al poder prometent transparència i després de vuit anys l’anàlisi de la UAB el suspèn en transparència”.

Els populars han destacat que “com sempre el PSOE promet el contrari del que fa i intenta amagar la seva nefasta gestió amb eslògans publicitaris que no se sostenen quan se n’examina la gestió municipal”.

Gandía ha finalitzat recordant que “el proper mes de maig els vinarossencs tindran l’oportunitat de passar del govern opac i ineficaç de Guillem Alsina a un projecte il·lusionant i de canvi com el que representa el Partit Popular encapçalat per Juan Amat”.

Explora más

Vinaros
6:13 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 19° H: 20°
Feels like 19.78 °C cielo claro
Humidity 62 %
Pressure1019 mb
Wind 31 Km/h