Alsina i Morellà mostren fotos amb membres del PP de Vinaròs participant en menjars de la Brigada

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’alcalde, Guillem Alsina, i la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, han comparegut este matí per desmentir algunes acusacions del portaveu del PP, Juan Amat a l’equip de govern respecte al cas de venda irregular de ferralla per part de la brigada.

Morellà ha lamentat que Amat els acuse de pertànyer “a una trama de corrupció sobre la base de menjars, sopars i regals procedents d’aquests diners”. Ha dit que “nosaltres hem demostrat l’alcalde no va acceptar el regal, i sobre els menjars i sopars he de dir que han assistit tots els treballadors de tot l’ajuntament i tots els càrrecs públics”.

Ha assegurat que “jo vaig assistir a una paella, i Alsina quan va ser regidor d’Obres i Serveis, però també ho han fet membres del PP”. En aquest sentit, Morellà ha mostrat unes imatges de la legislatura 2011-2015 quan governava el PP on apareixen membres d’aquest partit en menjars amb la brigada municipal. Concretament a les imatges apareixen l’ exalcalde Juan Bautista Juan, Juan Amat, l’exassessor d’Obres i Serveis, i la llavors regidora de Benestar Social Marcela Barbé.

La regidora s’ha preguntat si “si aquest menjar se’l van pagar de la seua butxaca o amb els diners de la ferralla”.

Morellà també ha lamentat que Amat acuse l’equip de govern en altres termes. “Ens acusa que el procediment de regularització de la venda de ferralla és a dit, i ho fa sense aportar cap prova, quan ho hem fet amb tots els procediments legals oportuns”, ha dit.

Morellà també ha criticat la manera en que Amat es refería a la manera en que s’ha ingressat l’import de la Caixa B, apuntant que “es va agafar la documentació i els diners que hi havia en aquesta caixa i ho vam dur al tresorer perquè estenguera acta administrativa, com s’ha de fer”.

També va lamentar que se’ls acusara d’haver manipulat la documentació que hi havia en aquesta caixa forta, fet que va dir que “ és un delicte greu, és falsedat documental”.

Alsina, de la seua banda, ha dit que després de l’aprovació plenària s’iniciaran els tràmits administratius per a constituir la comissió d’investigació i que en breu es marcaran els terminis per a celebrar-la. A més, ha lamentat que es pose en dubte al cos de la Brigada Municipal.

Explora más

Vinaros
5:06 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 20°
Feels like 19.8 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1019 mb
Wind 33 Km/h