Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Alvaro Urgelles, de Cocemfe Maestrat, campió d’Espanya de tenis taula

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El dissabte 15 de juny l’equip de tenis taula de Cocemfe Maestrat es va desplaçar fins a Guadalajara per a participar en el campionat d’Espanya de persones amb discapacitat intel·lectual.

L’expedició més nombrosa d’aquest club fins a la data en un campionat de tan alta rellevància sis esportistes acompanyats dels entrenadors i familiars. La jornada matinal va ser perfecta, i tots es van poder classificar per a les eliminatòries de la vesprada.

Ja en les rondes decisives Miguel Arango i Vanessa Romero van perdre en la ronda prèvia a les medalles una llàstima, encara que no lleva el gran treball fet durant tot l’any. Les alegries ens les van donar Christian Santiago quedant 3er en la categoria habilitats, un esportista de club, que va obtindre el premi a la seua dedicació. Eric Llàtser també va quedar 3er en Down competició, després d’una fase de grups perfecta, no va poder passar a la final.

Christian Beltran va perdre en una final molt igualada i d’alt nivell quedant 2n en Habilitats. La jornada va concloure amb la proclamació d’Alvaro Urgelles com a campió d’Espanya en Down Competició. Una competició perfecta, imbatible i amb un gran nivell de joc.

Enhorabona a tots i totes. Cocemfe Maestrat agraeix la col.laboració dels Ajuntaments de Vinaròs, Benicarló Peníscola i Rossell així com de la diputació de Castelló i Generalitat Valenciana.

Des del Diari del Maestrat volem felicitar l’equip de cocemfe Maestrat i especialment Alvaro, per la seva extraordinària trajectòria fins a arribar a ser Campió d’Espanya.

Explora más

Vinaros
10:53 am, July 24, 2024
temperature icon 31°C
L: 31° H: 32°
Feels like 35.17 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 9 Km/h