Amat diu que l’equip de govern “ha fracassat tant en la gestió diària i com en els grans projectes”  

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El PP estaria d’acord a declarar zona verda la parcel·la urbanitzable de Els Cossis, però no en la intenció del govern local de transferir l’edificabilitat a un terreny municipal  

El portaveu del PP de Vinaròs, Juan Amat, ha indicat este matí que el govern municipal “ha fracassat tant en els grans projectes com en la gestió del dia a dia. Amat ha posat com a exemple de la gestió diària que encara no s’ha presentat a l’oposició l’esborrany dels pressupostos del 2023, que el Parc de Nadal no va estar a l’altura, igual que les passades festes de Sant Joan i Sant Pere, que les activitats escolars municipals en els col·legis (EMIARE) segueixen sense data d’inici i que les promeses al comerç han quedat a un calaix. Quant als grans projectes, va assenyalar que després de 7 anys de govern res se sap del pla del casc antic, ni de l’ampliació de l’IES Vilaplana i que no es faran projectes del EDUSI, com el centre social, mentre que la passarel·la del Cervol segueix sense data d’inici de les obres i la licitació de les obres del Corral de Batet va quedar deserta i perilla que es concloga abans del 31 de desembre.

“A tot això, al govern ningú assumeix cap responsabilitat i l’alcalde s’amaga per a no haver d’explicar la seua nefasta gestió”, ha dit Amat.

D’altra banda, Amat ha valorat la roda de premsa de l’edil d’Urbanisme Marc Albella manifestant la intenció de l’Ajuntament de declarar zona verda un entorn de primera línia de mar qualificada com a urbanitzable als Cossis.

El portaveu popular ha lamentat que ha passat ja més d’un any des de que l’empresa va presentar la seua intenció d’edificar (al desembre de 2021)  i que i l’equip de govern “encara no ha sigut capaç de definir la seua postura”. També ha indicat que l’equip de govern ha negociat amb l’empresa propietària dels terrenys sense informar abans els grups polítics, i que s’ha proposat a l’empresa la transferència d’edificabilitat als terrenys municipals de la pista de pispes i petanca al costat del Cervol i enfront del pavelló poliesportiu.

Amat ha conclòs que el PP de Vinaròs estaria a favor de declarar zona verda aquest entorn, assumint el cost, però  que “estem en contra de ‘pelotazos urbanístics’ com el que planteja l’equip de govern en aquesta parcel·la”.

Explora más

Vinaros
4:21 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.74 °C nubes
Humidity 52 %
Pressure1007 mb
Wind 30 Km/h