Añó aposta per “naturalitzar” Benicarló amb les seues propostes més sostenibles

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

  • “És necessari reduir el trànsit rodat pel centre de la ciutat, donant prioritat a les persones”, ha manifestat l’alcaldable

Ilde Añó, candidat a l’alcaldia de Benicarló pel PSPV-PSOE, ha inclòs en el seu programa una sèrie de propostes per a fer del municipi un lloc més verd, més sostenible i més saludable.

Entre altres, l’alcaldable ha proposat posar en marxa un autobús llançadora fins al centre comercial i la creació de carrils bici, centrant les prioritats en tot el bulevard fins al centre comercial. A més, proposa continuar treballant en el bulevard fins a finalitzar el projecte inicial, que inclou un carril bici, zones verdes i mobiliari urbà.

Añó també proposa continuar amb les negociacions amb el Ministeri per a protegir la Costa Nord, així com concloure la via verda litoral. Els espais verds per a la ciutat són els grans protagonistes de les propostes socialistes en matèria de sostenibilitat, “essencials per a promoure l’espai públic com a dinamitzador social”, ha explicat el candidat.

El programa també dona prioritat a l’agricultura ecològica i al foment dels productes agrícoles, especialment de la carxofa. Per a això, es proposa fomentar la
competitivitat, evitar l’abandó de terres i incentivar la incorporació de joves al món agrícola.

Explora más

Vinaros
7:20 am, September 13, 2023
temperature icon 23°C
L: 19° H: 23°
Feels like 22.96 °C cielo claro
Humidity 68 %
Pressure1016 mb
Wind 10 Km/h