Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Festeres i Festers 2022, acompanyats de l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou i representants d’associacions locals han participat aquesta vesprada en una de les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma, ja que durant aquests dies s’està aprofitant l’inici del curs escolar, per a mostrar a tota la població el resultat de les obres d’ampliació i millora del col·legi públic.

Demà dissabte, 17 de setembre, es realitzarà de nou jornada de portes obertes D’aquesta manera, totes aquelles persones, que desitgen visitar l’ampliació i millora del col·legi públic podran fer-ho de 9 a 13h.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “de manera progressiva i amb l’objectiu de no entorpir el normal desenvolupament del col·legi, hem organitzat una sèrie de jornades de portes obertes en el centre, perquè tota la població puga conéixer les noves instal·lacions. Així, el dilluns familiars i alumnat ja van poder conéixer el centre, el divendres han fet el propi les diferents associacions i demà obrirem el col·legi per a la ciutadania en general”.

Jornada Portes Obertes CEIP ALBERTO SELMAok (2)
portesobertes1
portesobertes2
portesobertes3
portesobertes4
portesobertes5
portesobertes6
portesobertes7

Explora más

Vinaros
4:31 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.64 °C nubes
Humidity 48 %
Pressure1007 mb
Wind 27 Km/h