Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Benassal anuncia el cartell de Sant Cristòfol per a les festes del 18 al 20 de maig

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Espectacles taurins, gastronomia, música i religió comparteixen protagonisme

Els majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc de Benassal han anunciat ja el cartell de les festes en honor de Sant Cristòfol, que se celebraran del 18 al 20 de maig. Espectacles taurins, gastronomia, música i religió conflueixen en un programa ple d’activitat per a totes les edats.

Les activitats començaran el dissabte 18 a les 11 hores amb jocs de fusta al carrer de Sant Francesc i donaran pas al corro de vaques de la ramaderia Hermanos Bellés a migdia. Les primeres hores d’activitat festiva arribaran a la seua fi amb un dinar de germanor al carrer Vallterra. L’activitat tornarà als carrers amb el corro de vaques de La Espuela, que per primera volta participarà en les festes de Benassal. Serà a les 17.30 hores.

La vesprada continuarà amb el ‘tardeo’ a càrrec d’Isra Maldonado, concursant de La Voz i Got Talent, seguit de la discoteca mòbil The Luxe. Per a recuperar forces, a la plaça d’Espanya s’oferirà servei d’hamburgueses per a sopar abans de l’embolada d’un bou de La Espuela a les 23 hores.

Un dia després, l’activitat més festiva donarà pas a la jornada en honor del patró. Les campanes anunciaran la festivitat del dia amb un volteig a les 9.30 i un altre a les 10.45 hores. Anunciaran així la missa major amb la rondalla i el cor de Benassal, programat a les 11.15 hores. En acabar es repetirà el volteig de campanes i començarà la benedicció de vehicles i lliurament de banderins. Ja de vesprada, la sala d’usos múltiples de l’escola oferirà cinema per als més menuts en una jornada que conclourà amb un nou volteig de campanes a les 20 hores.

Les festes continuaran dilluns amb l’eixida en processó de la romeria des de l’església Nostra Senyora de l’Assumpció cap a Sant Cristòfol i l’eixida de la rècua guarnida amb els aparells típics. A l’arribada a Sant Libori està previst el repartiment de dolços i l’eixida en processó cap a l’ermita, on tindrà lloc la missa amb el cant dels gojos i la benedicció i repartiment de primes. Ja de vesprada, a les cinc, la processó tornarà cap a Benassal, on voltejaran les campanes abans d’iniciar el ball pla a la plaça d’Espanya amenitzat per la Banda Municipal Font d’En Segures de Benassal.

Explora más

Vinaros
8:35 am, May 28, 2024
temperature icon 20°C
L: 18° H: 20°
Feels like 19.45 °C nubes
Humidity 72 %
Pressure1021 mb
Wind 8 Km/h