Benassal aposta per la literatura infantil amb la Fira Entendre Història

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La Plaça de l’Ajuntament de Benassal acollirà una nova proposta cultural que situa la literatura infantil en el centre d’atenció.

La Fira Entendre Història permetrà a xiquets, xiquetes i adults conéixer aportacions literàries innovadores, així com participar en diferents tallers que es succeiran al llarg del matí del dissabte 18 de novembre. “Benassal és bressol de cultura des de les edats més menudes. Apostem per la literatura per a xiquets i xiquetes, per fomentar un estil de vida amb la cultura en un paper protagonista. Estem programant mes a mes activitats i fires de tot tipus i per a tots els gustos i públics, augmentant l’oferta cultural i dinamitzant una agenda que apropa diferents propostes culturals al nostre poble”, ha expressat l’alcaldessa del municipi, Elia Garcia.

A les 10h obrirà la Fira, on hi haurà parades de la llibreria castellonenca Argot i de les editorials Somos de Libros i La Pajarita Roja. Les activitats i els tallers començaran amb un contacontes conduït per l’escriptor Miguel Alayrach. A continuació, es podrà participar en la gimcana del Rei Neptú.

L’escriptora Luciana Reis i l’editorial Unaria Edicions presentaran les seues novetats literàries de 12h a 13h, mentre que el punt final de la Fira el donarà Georgia Iordache, fotògrafa especialitzada en retrat artístic, qui durà a terme el taller fotogràfic ‘Passat i futur de la fotografia de retrat’ a partir de les 13h. Al llarg del matí també estarà disponible, en la zona de tallers habilitada en el recinte firal, diferents tallers de manualitats històriques i un taller de passaport ‘La Vuelta al Mundo en 80 días’ a l’estil Willy Fog.

La Fira està emmarcada en el Programa Corresponsables llançat pel Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya, amb l’objectiu d’oferir oportunitats d’oci i culturals a famílies; i compta amb el suport de la Diputació de Castelló i de l’Ajuntament de Benassal.

Explora más

Vinaros
1:27 pm, February 28, 2024
temperature icon 16°C
L: 14° H: 16°
Feels like 14.24 °C cielo claro
Humidity 37 %
Pressure1017 mb
Wind 31 Km/h