Benassal celebrarà la Festa de l’Ajo l’11 de febrer

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Després dels festejos de Sant Antoni, les celebracions continuen a Benassal amb la Festa de l’Ajo. Aquesta tradicional i diferent celebració de Carnestoltes, que rememora quan els viatjants i comerciants del poble, coneguts com traginers, tornaven a casa. Està organitzada pels Quintos amb la col·laboració de l’Ajuntament i les Dames 2022.

Les activitats començaran a les 11h amb el repartiment de pastissos i barreja als porxos de l’ajuntament. A les 14h tindrà lloc el tradicional dinar de l’Ajo al pavelló cobert al que seguirà un ‘tardeo’ a càrrec de La Wilton Orquestra. La vesprada acabarà amb l’esperada entrada del traginer al poble, l’encesa de la Tea i el tradicional Ball Pla a la plaça Espanya oferit per la Banda de Música Font d’En Segures.

A les 23h arribarà la festa de Carnestoltes amb disfresses i música. Des de la plaça En Blasc partirà una desfilada amenitzada per la xaranga Tot al Vol. La Festa de l’Ajo 2023 acabarà amb un ball de disfresses al pavelló cobert en el qual actuarà La Wilton Orquestra i sonarà la música de la Macro Discomòbil La Zona amb una actuació especial d’Elias Posh.

Explora más

Vinaros
5:11 am, March 14, 2023
temperature icon 16°C
L: 14° H: 16°
Feels like 15.06 °C cielo claro
Humidity 45 %
Pressure1013 mb
Wind 35 Km/h