Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Benassal ha viscut Sant Cristòfol

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Del 27 al 29 de maig Benassal ha celebrat les festes en honor a Sant Cristòfol. El primer dia, el 27, va haver-hi música per a per a tota la família amb Trobadorets; corros de vaques i bous d’Ivan Meseguer i La Paloma; un dinar de germanor; tardeo amb el grup Trébedemusic; prova de bou cerril, bou embolat i música amb el grup local Paynamoon i la discomòbil The Luxe.

El diumenge es van voltejar les campanes en honor al sant, va haver-hi missa amb la Rondalla i el Cor de Benassal. També va tindre lloc la benedicció dels vehicles, el repartiment de banderoles i els xiquets i xiquetes van gaudir d’activitats i jocs.

Ahir dilluns va ser la romeria des de l’Església de Nostra Senyora de l’Assumpció fins a Sant Cristòfol. També va participar la Rècua. A les 10.15h va ser l’arribada a Sant Libori on es va cantar l’O Vere Deus i es van repartir dolços. Després de l’arribada a Sant Cristòfol va ser la missa amb el cant de gojos al sant. En acabar es van beneir i van repartir les ‘primes’. A la vesprada va ser el retorn de la romeria al poble. Va estar marcat per un volteig de campanes, respons per als difunts, cant de gojos en honor a Sant Cristòfol i Ball Pla amenitzat per la Banda Municipal Font d’En Segures.

Sant Cristòfol (5)
Sant Cristòfol (3)
Sant Cristòfol (4)
Sant Cristòfol (2)
Sant Cristòfol (1)

Explora más

Vinaros
11:59 am, July 24, 2024
temperature icon 33°C
L: 33° H: 35°
Feels like 39.93 °C cielo claro
Humidity 65 %
Pressure1018 mb
Wind 12 Km/h