Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Benassal promociona l’artesania amb un nou Mercat en desembre

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

L’artesania serà protagonista a Benassal el cap de setmana del 9 i 10 de desembre. Productes manufacturats, gastronomia local o tèxtil seran algunes de les opcions que es podran adquirir durant el Mercat Artesanal que s’ubicarà al Forn de Dalt. “El comerç i els productes artesans són fonamentals per a l’economia dels pobles. Comptarem amb artesans i productors de tota la província de Castelló i, a més, donarem a conéixer què s’elabora i es produeix al nostre municipi. Una espenta econòmica i de promoció a negocis i artesans de cara a Nadal, una temporada important per al sector“, ha explicat l’alcaldessa de Benassal, Elia Garcia, qui ha afegit que “ajudem i recolzem al Gremi Turístic i Cultural, que organitzen el Mercat, perquè el seu resultat positiu és el de tot el poble“.

El Mercat obrirà les portes el dissabte a partir de les 10.30h i les tancarà a les 18h. A més de poder admirar i comprar productes en cada un dels negocis que participaran, també s’han organitzat activitats per a xiquets i xiquetes als Porxos de la Mola. A les 11.30h, un taller de creació de postals de Nadal conduït per Laura Franch; mentre que per la vesprada, a les 16.30h, l’empresa Somnia durà a terme un taller amb productes de la natura. L’artista Dani Miquel donarà el sentit musical a la cita artesana, amb un concert en directe a les 18h emmarcat en el Programa Corresponsables llançat pel Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya

Pel que fa al diumenge, de 10.30h a 13.30h es podrà accedir al recinte del Mercat. De nou, s’organitzaran dos tallers: a les 10.30h, Mar Negra dirigirà una activitat on la xocolata servirà per despertar la imaginació; a les 12.30h, xiquets i xiquetes treballaran diferents teles amb Akirecrea i Kreiva.

Explora más

Vinaros
8:55 am, July 16, 2024
temperature icon 27°C
L: 26° H: 28°
Feels like 29.26 °C muy nuboso
Humidity 79 %
Pressure1015 mb
Wind 17 Km/h