Benicarló acollirà la constitució del Consell Territorial de Formació Professional Ports-Baix Maestrat

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’acte tindrà lloc el proper 2 de febrer a l’Ajuntament i suposarà la creació d’un òrgan que servirà per a coordinar l’àmbit de la formació amb les necessitats dels sectors productius de la comarca. Serà el segon Consell Territorial que es constitueix dels 19 que ha previst crear la Generalitat a tota la Comunitat Valenciana.

El proper 2 de febrer tindrà lloc a Benicarló la constitució del Consell Territorial de Formació Professional Ports-Baix Maestrat, un òrgan promogut per la Conselleria d’Educació i la Conselleria d’Economia Sostenible per tal d’establir mecanismes de coordinació entre l’àmbit de la formació educativa i els sectors productius, i acostar així la Formació Professional a les necessitats de les empreses de la zona.

Així ho ha confirmat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, que s’ha mostrat satisfeta per la constitució d’aquest òrgan que «ens permetrà gestionar i adaptar els estudis de Formació Professional a la mesura de les necessitats dels sectors productius del territori». «Del que es tracta —ha explicat l’alcaldessa— és de formar professionals amb un currículum ajustat a la demanda».

El Consell, que serà el segon que es constitueix del 19 que té previst crear la Generalitat a tota la Comunitat Valenciana, estarà format per representants de la Generalitat i dels ajuntaments dels municipis on hi ha instituts que imparteixen formació professional, representants dels centres educatius, representants del sector empresarial i sindicats.

El secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, presidirà l’acte.

Explora más

Vinaròs,ES
1:15 pm, July 25, 2022
temperature icon 35°C
L: 35° H: 39°
Feels like 41.64 °C muy nuboso
Humidity 61 %
Pressure1015 mb
Wind 18 Km/h