Podem, Esquerra Republicana i Esquerra Unida treballen en una candidatura conjunta per a les eleccions municipals de Benicarló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La possible coalició local d’esquerres es visualitza durant la visita de la senadora d’Esquerra Republicana Elisenda Pérez, qui s’ha interessat per algunes problemàtiques de Benicarló que es poden abordar des de les institucions estatals.

Pérez traslladarà al Senat la històrica reivindicació de continuar l’arranjament del passeig de Manuel Azaña per la costa sud fins a la ratlla del terme amb Peníscola, que depén de la Dirección General de la Costa y el Mar. ERPV, Podem i EU reclamen que s’hi respecte la flora autòctona, que no s’hi afegisca arena d’altres procedències i que s’hi utilitzen materials naturals, com ara passarel·les de fusta.

La senadora republicana també ha comprovat les deficiències del Maestrat en transport públic: “els estudiants i treballadors i treballadores de la comarca necessiten bones freqüències tant cap al sud com cap al nord. No té sentit que les línies de tren des de València acaben a Vinaròs o Tortosa i les de Barcelona ho facen a l’Aldea, fins a on molts estudiants estan obligats a acudir en vehicle privat”.

Elisenda Pérez s’ha reunit a Benicarló amb els representants dels partits que des de fa uns mesos negocien amb bona sintonia una candidatura conjunta per als comicis locals del mes de maig. Així, ha recordat amb Enoc Altabás (ERPV), Ana López (Podem) i Fran Companys (EU) les propostes ja presentades al Senat, quant al desmantellament de la plataforma Castor o la regressió de la Costa Nord.

Explora más

Vinaros
8:53 pm, March 9, 2023
temperature icon 19°C
L: 16° H: 19°
Feels like 18.46 °C nubes dispersas
Humidity 58 %
Pressure1011 mb
Wind 17 Km/h