Benicarló participarà a les fires d’Alicante Gastronómica i Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • En ambdues ocasions es farà promoció de la cuina benicarlanda amb dos show cooking. A Alicante Gastronòmica amb els restaurants Cor de Carxofa i l’Ermita de Sant Gregori i a Mostra València amb Destapa’t i Mar Blava.

La cuina benicarlanda tindrà representació a les fires de gastronomia i turisme que se celebren els propers mesos a la Comunitat Valenciana. Concretament, la marca benicarlanda estarà present als esdeveniments d’Alicante Gastronómica (del 23 al 26 de setembre) i de la IV Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana (15 i 16 d’octubre). En ambdues ocasions oferirà show cookings que donen a conéixer el producte i la cuina benicarlanda, a la que representen baix l’estendard de ‘LExquisit Mediterrani’, dins de la destinació de la Comunitat Valenciana.

La primera d’aquestes cites, Alicante Gastronòmica, té lloc aquest cap de setmana i es considera la major fira gastronòmica d’Espanya. Aquest diumenge 25 de setembre, Benicarló promocionarà la seua cuina i producte a través de dos show cooking que començaran a les 17 hores. En el primer, el xef de l’Ermita de Sant Gregori prepararà polp flamejat amb salsa kabayaki, poma al forn i terra de panís. A continuació, el personal de Cor de Carxofa elaborarà boletes de carxofa ecològica amb crema de carabassa dolça.

L’estrella Michelin Raúl Resino, establert a Benicarló, també formarà part d’Alicante Gastronòmica amb una intervenció anomenada «Els tresors ocults de la Costa Azahar de Castelló».

La següent cita, la IV Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, comptarà el 16 d’octubre a partir de les 16 hores amb les demostracions gastronòmiques dels restaurants Destapa’t i Mar Blava by Vericat, que també col·laboraran en la promoció de la marca gastronòmica de la ciutat.

‘L’Exquisit Mediterrani’

Benicarló forma part de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i la seua marca ‘L’Exquisit Mediterrani’, una iniciativa autonòmica per promocionar el turisme gastronòmic.

Explora más

Vinaros
7:23 pm, September 14, 2023
temperature icon 25°C
L: 23° H: 25°
Feels like 24.87 °C algo de nubes
Humidity 69 %
Pressure1016 mb
Wind 13 Km/h