Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Benicarló treballa amb els centres per a reduir les ràtios de les aules

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Ara mateix, el nombre d’alumnes està al voltant dels 30 per aula. Educació visita els centres per a conèixer les principals necessitats.

El regidor d’Educació, Carlos Delshorts, ha fet una primera presa de contacte amb els centres educatius de Benicarló per tal de conèixer de primera mà les instal·lacions i abordar amb els equips directius les necessitats, particularitats i millores de cada centre docent.

Les visites han començat pel Centre Integrat Públic de Formació Professional Benicarló (CIPFP), el CEIP Francesc Catalán i el col·legi de la Consolació. A més, juntament amb l’alcalde, Juanma Cerdá, el regidor també s’ha reunit amb la directora del CEIP Marqués de Benicarló.

La ronda de contactes s’ha completat amb els CEIP Ángel Esteban i Eduardo Martínez Ródenas i amb els IES Ramón Cid i Joan Coromines. «Cada centre té les seues particularitats i les seues necessitats —ha dit el regidor—, però tots tenen un objectiu comú, que és millorar la qualitat de l’educació dels nostres infants i joves».

El regidor ha constatat que «un dels problemes comuns a tots els centres és la manca de professorat que, des que va començar el curs, encara s’està patint». I ha afegit que «l’altra gran dificultat és l’incompliment de la ràtio, que ara mateix està al voltant dels 30 alumnes per aula».

«Aquest és un problema —ha dit el regidor— que es ve arrastrant des de fa temps i hem de buscar-li una solució imminent, perquè no podem esperar a la construcció del nou centre educatiu». «Hem de mirar de quina manera es poden ampliar les línies o trobar una alternativa a aquesta problemàtica», ha assenyalat Carlos Delshorts, que ha detallat que «des de l’inici de curs, al setembre, s’han matriculat 110 alumnes nous en primària i secundària».

Explora más

Vinaros
10:28 am, July 24, 2024
temperature icon 30°C
L: 30° H: 34°
Feels like 32.96 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h