“Bodas de Oro” de Carmela i Sebastián

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

“Bodas de Oro” Carmela i Sebastian

Tal dia com avui fa 50 anys, va tindre lloc a Vinaròs un casament entre dues persones del poble. Era el típic dia assolellat de setembre, a l’Església Arxiprestal i els padrins eren els quatre pares dels nòvios. Hi havia molts convidats, tants que no cabien a cap restaurant de Vinaròs i per això el convit es va celebrar a Alcossebre, a la Urbanització Las Fuentes, de nova creació en aquell moment.

La dada curiosa és que els contraents van néixer el mateix dia, a dues cases del centre del poble separades uns cent metres. La història explica que els seus pares van aparaular l’enllaç aquell mateix dia, quan van anar un a casa de l’altre a buscar la matrona. Anys després, quan el pretendent pensava anar a casa de la xica per “demanar la mà”, el seu futur sogre va contestar que no calia, ja que el pare de Sebastián ja la va demanar per al seu fill el mateix dia que tots dos van nàixer.

Carmela i Sebastián van formar una família i fruit d’aquesta van nàixer els seus tres fills, Ita, Tatán i Ana, amb qui sempre han mantingut una gran unió. Actualment, viuen tots a una distància màxima de tres carrers, cosa que fa que passen molt de temps junts, sent la casa de Carmela i Sebastián l’epicentre de tota l’activitat familiar.

La família va continuar creixent i abans dels 50 anys es van convertir en avis per primera vegada, sent ara un total de sis nets, cinc xics i una xica, amb una relació molt estreta entre avis i nets a causa del contacte quasi permanent.

En tots aquests anys molta gent ha passat i continua passant per casa dels Torres Ayza. És estrany anar per allí i que no hi hagi ningú, bé sigui de la mateixa família o amics. Sempre hi ha convidats, la porta està oberta i l’acollida sempre és càlida i molt afectuosa.

Aquesta notícia l’escriuen els seus nebots d’Alacant, José i Elena, en homenatge a tota una vida junts i per agrair-los que hagen estat presents a totes les etapes de les nostres vides. Per desitjar-los un feliç aniversari i que compleixen molts anys junts. Us estimem.

Explora más

Vinaros
9:39 am, November 14, 2023
temperature icon 23°C
L: 23° H: 25°
Feels like 22.61 °C nubes
Humidity 52 %
Pressure1022 mb
Wind 1 Km/h