Bon menjar, visites guiades, activitats familiars i curiosos esdeveniments culturals desembarquen a l’Alt Maestrat durant tota la setmana

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

– Els menjars populars i la festa arriben a Albocàsser

La capital de l’Alt Maestrat serà també el centre de la festa i la gastronomia comarcal durant aquesta propera setmana. Mentre que el divendres 15 els Kintos 2022 oferiran tant l’actuació del grup ‘Sarao’ com sopar de pa i porta i discomòbil, el dissabte 16 el popular tombet del Maestrat serà protagonista en L’Alifara. La popular festa, que aquest any complirà la seua quarta edició, vindrà acompanyada de la millor música i comptarà també amb sopar popular i discomòbil, per tal que ningú no es quede sense marxa.

– Les visites guiades es mantenen a l’estiu per tota la comarca

L’estiu impulsa el turisme i, per tant, dona força a les visites guiades pels pobles de la comarca. Ares ofereix visites guiades a la Cova Remígia, el Cingle de la Mola i el nucli històric de la localitat, amb eixida des de la Montalbana i organitzades pel Museu de la Valltorta. Per altra banda, Benassal manté com a destacades les visites al seu centre històric, a la Microreserva del Rivet o a l’Embotelladora d’aigua, a més d’afegir el dia 16 la Ruta a l’Escola del Canto per només 10 euros. Finalment, Culla contínua amb la Ruta Templaria que tan bon resultat ha estat donant al llarg de l’any, amb preus de 5 euros per als adults, 3 per als menors de dotze anys i gratuït per als menors de set.

– Activitats familiars plenaran de vida els carrers

Albocàsser i Benassal dedicaran també esdeveniments per a les famílies, buscant oferir diversió per als més menuts sense deixar de banda als adults. El dia de les famílies arribarà a l’Ermita de Sant Pau d’Albocàsser amb circuits d’aventura, un dinar popular a base de fideuà i un parc infantil amb castells inflables per als xiquets. Fet similar al que ocorrerà en Benassal, on durant el diumenge 17 s’instal·larà també un parc infantil en la Font d’En Segures que farà les delícies dels infants de la localitat.

– Altres esdeveniments culturals curiosos

Clar queda que durant la setmana del 13 al 20 de juliol l’Alt Maestrat no vol deixar que ningú no tinga cap activitat que disfrutar o a la que assistir. És per això que aquells que busquen experiències diferents sense eixir de la comarca podran veure en les següents propostes la solució a les seues inquietuds. A Benassal els més interessats en la cultura oriental tindran l’oportunitat de provar de forma totalment gratuïta el taichi i exercitar el seu cos d’una forma relaxada i pausada. I si el que prefereixen són exposicions diferents, no poden deixar d’assistir a l’exposició ‘Al Pati’, organitzada per l’Associació de Dones de Catí i on podran observar un conjunt de peces (des d’espectaculars vestits fins a elements decoratius) fetes 100% amb material reciclat.

ALBOCÀSSER (2)
ALBOCÀSSER (3)
ARES
BENASSAL (1)
BENASSAL (2)
BENASSAL (3)
BENASSAL (4)
CATÍ
CULLA (1)

Explora más

Vinaros
7:46 pm, February 29, 2024
temperature icon 13°C
L: 13° H: 15°
Feels like 11.99 °C nubes
Humidity 64 %
Pressure1011 mb
Wind 17 Km/h