Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Cal millorar la comunicación amb els empresaris de les “CAPSADES”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

En el darrere plenari del mes de febrer , un dels punts per la seua aprovació va ser la ratificació del decret d’Alcaldia, relatiu a la participació en la convocatòria d’ajudes de l’Instistut Valencià de Competitivitat Emprsarial (IVACE), amb el projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures i seveis al polígon industrial “Cami Capsades”. El nostre vot va ser favorable , perquè sempre hi ha que reclamar totes les subvencions però varem manifestar que la major de les actuacions es fan al voltant de la glorieta de la pista de l’heliport i poca cosa menys.

Anem a actuar en una rotonda, on s’encreuen cinc vies, un lloc molt transitat perquè ens dóna accés a un istitutut, a l’hospital , al col.legi dEducació Especial i també s’empra per anar al Centre Comercial, on esta molt deteriorat l’asfalt i es necessària una reparació dels vials. Un altre punt d’actuació és la construcció d’un tercer acumulador de les aigües pluvials,creïem no necessari de moment perquè mai s’ha inundat aquest polígon , ni quan Vinaròs va batre el récord nacional de precipitacions.

L’interconnexionat de carrils bici i l’adequació de calçades , ens pareix bé en principi perquè están malmesos i en quan al camvi de l’ornamentació de la zona,…. ho considerem “Maquillatge i cirugía estètica”. Respecte a l’adeqüació dels panells identificadors de la ubicació de les empresen, els demanen qure els plànols i les lletres es facen més grans, perquè els últims no es llegeixen i a més a més es van escrirue elsn noms d’algunes empreses mal, per tant els preguem que abans d’encarrgar-los se’ls face revisar per els industrials afectats.

En la resta del polígon no s’actua i continua sense il.luminació la zona confrontant amb la N- 340, on es va deixar pedre la legislatura passada una part de la subvenció (400.000€),per no haver tramitat els permisos de Carreteres amb antelació. Des de el PVI pensem que provisionalement es deuria col.locar faroles en les façanes de les naves, perquè és demencial que després de 25 anys, aquesta part del polígon “esta a les fosques”.

Caldria d’acabar de posar les càmares de video- vigilancia al 80% dels carrers d’aquest polígon perquè ja es disposa de fibra òptica i molts carrers després de 25 anys estan sense un asfalt en condicions, amb parxes perquè el reg asfàtic original esta malmés.

El nostre vot va ser a favor, perquè si que volem aquesta subvenció, però els reclamem que siguen més reivindicatius en política industrial,perquè van prometre en campanya la reindustrialitzacio de Vinaròs posant envalor “Soterranyes”, però finalmet es va arxivar l’expedient per Conselleria.

Per finalitzar volem denunciar que aquesta vegada cap dels industrials de la zona Capsades ha estat consultat sobre les necessitats reals d’aquest polígon, cosa que no entenem perquè són ells els que poden aportar les seues mancances i donar solucions al seu dia a dia,per això des de el PVI, recomanem a l’equip de govern que milloren la comunciació amb els empresaris de les” CAPSADES”.

Explora más

Vinaros
11:45 pm, June 22, 2024
temperature icon 24°C
L: 21° H: 24°
Feels like 23.91 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h