Càlig celebrarà aquest divendres un homenatge als avis i gent major amb l’obra Iaios

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Es tracta d’un espectacle familiar que combinarà humor, records i sensibilitat per tal que els nets i avis puguen gaudir junts de la funció

L’Ajuntament ha programat per aquest divendres, a les 18:00h al Centre de Cultura, l’obra teatral Iaios de Joan Carles Simó. Es tracta d’un espectacle original que té com a objectiu homenatjar a la gent major, que a més comptarà amb activitats complementàries perquè els avis puguen jugar amb els nets i millorar els vincles intergeneracionals.

L’obra està protagonitzada per Maria i el seu germà Xavi que busquen la pilota que la iaia Palmira ha amagat perquè la xiqueta es quede a casa a estudiar i no surtiga al carrer a jugar a futbol. Durant la cerca descobreixen objectes que eren del iaio Salvador, llavors comença una aventura de records per descobrir la història de l’avi.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, convidava tots els veïns a gaudir d’aquesta obra sensible i familiar, que té l’objectiu de fer un homenatge a la gent major. En aquest sentit, assenyalava que “des de l’Ajuntament sempre apostarem per la cultura de qualitat apropant obres teatrals reconegudes al municipi, a més de donar suport a les entitats locals, que també realitzen un gran esforç per ajudar a dinamitzar i difondre la nostra cultura”.

Explora más

Vinaros
1:42 pm, February 28, 2024
temperature icon 16°C
L: 14° H: 16°
Feels like 14.9 °C nubes
Humidity 39 %
Pressure1016 mb
Wind 13 Km/h