Càlig commemorarà aquest divendres el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Des de la Regidoria de Benestar Social s’ha organitzat una programació especial per a fomentar el respecte i la igualtat

Amb motiu de la commemoració del 25N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, l’Ajuntament de Càlig oferirà diverses activitats per a promoure la igualtat i sobretot perquè la ciutadania en general prenga consciencia de la violència que avui en dia encara pateixen les dones.

Els actes començaran aquest divendres, 25 de novembre, amb la lectura del manifest institucional per part de tota la corporació municipal a les portes de l’ajuntament.

Per al 8 de desembre s’oferirà la representació “En Tierras Yermas” de la companyia Guirigall de Benicarló. Es tracta de l’adaptació de l’obra “Yerma” escrita per Federico García Lorca, que oferirà una visió encara més feminista, si cap, d’aquest magnífic treball de l’autor andalús. El 9 de desembre es farà en escape room per la igualtat, adreçat especialment per al públic juvenil.

La regidora de Benestar Social, Carmen Ferré, ha destacat que “s’ha creat una programació adreçada a totes les edats perquè prenguen consciència sobre la violència que pateix la dona, al mateix temps que es fomenta la igualtat de gènere”.

Explora más

Vinaros
9:57 am, March 17, 2023
temperature icon 15°C
L: 14° H: 15°
Feels like 14.65 °C nubes
Humidity 76 %
Pressure1016 mb
Wind 1 Km/h