Càlig encetarà demà una nova temporada de bany amb l’obertura de les piscines municipals

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • En les últimes setmanes l’Ajuntament ha realitzat feines d’adequació i millora de les instal·lacions per garantir un estat òptim per als usuaris

Càlig obrirà a partir de demà les piscines municipals perquè veïns i visitants puguen gaudir d’una nova temporada de bany. Cal destacar que aquest és un dels serveis més utilitzats durant els mesos de l’estiu i des de l’Ajuntament, cada any, es destinen importants recursos per a garantir el bon estat de les instal·lacions.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que “enguany hem fet una inversió de 37.567€ per col·locar gespa artificial a tot l’entorn de les piscines municipals, millorant d’aquesta forma la imatge de l’espai i sobretot oferint una major comoditat per als usuaris”. D’altra banda, assenyalava que també s’ha fet la instal·lació d’una nova zona d’ombra, propera al bar, amb una inversió de 7.520€.

Pel que fa a l’accés a les piscines municipals, serà de 2€ per als adults i 1€ per als xiquets i xiquetes de 3 a 9 anys, així també com per als pensionistes majors de 65 anys. D’altra banda, els usuaris que ho desitgen podran adquirir els abonaments a un preu especial al poliesportiu municipal, on també els facilitaran tota la informació corresponent.

Per últim, Borràs comentava que com cada any també s’oferiran classes de natació i aquagym. Les inscripcions i tota la informació també es pot aconseguir al poliesportiu municipal.

Piscines01
Piscines03
Piscines04

Explora más

Vinaros
9:53 pm, June 5, 2023
temperature icon 21°C
L: 21° H: 22°
Feels like 21.52 °C cielo claro
Humidity 79 %
Pressure1015 mb
Wind 14 Km/h