Càlig ja ha adjudicat el contracte de serveis de recollida de residus

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’empresa encarregada és TETMA i la licitació és per a 4 anys.

S’ha aprovat en el Ple Ordinari de gener l’adjudicació del servei de recollida de residus a l’empresa TETMA. La licitació s’ha fet per a 4 anys, per un pressupost anual de 58.525,50 euros.

Es durà a terme el canvi de tots els contenidors i els de recollida de residus orgànics comptaran amb una tapa de boca xicoteta o sobretapa per tal d’evitar que es depositen residus que no siguen orgànics dins d’aquests contenidors. A més es modifiquen els dies de recollida deixant el dissabte com a dia fixe ja que és considera necessari replegar els residus el dia que més gent hi ha al poble i per tant més residus es produeixen.

Altra novetat d’aquest nou contracte contempla per part de l’empresa concessionària, la recollida de residus voluminosos porta a porta que l’ajuntament ofereix des de fa anys, tots els darrers dijous de mes i que fins ara ho feia la brigada municipal.

L’empresa continuarà amb la recollida de fracció resta, d’envasos, de fracció orgànica, de paper-cartó, vidre i de residus del mercats ambulant. Com a novetat també recolliran els residus de la Fira de Sant Vicent i dolços tradicionals així com dels espais concentrats a determinar a les festes patronals.

Explora más

Vinaròs,ES
4:38 am, May 29, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 25°
Feels like 21 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1007 mb
Wind 12 Km/h
X