Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Canvi de ritme

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El passat 29 de desembre la fins llavors regidora del PVI, amb el suport del PP i de VOX va ser proclamada alcaldessa de Vinaròs, una fita històrica que posa al front del nostre municipi a una dona per primera vegada en la nostra ciutat.

Maria Dolores, la nova alcaldessa, poc té que demostrar en relació a la seua vàlua personal, la seua trajectòria professional com a docent fins a la seua jubilació i la seua experiència política con a regidora del PVI en el nostre Ajuntament ininterrumpidament des de fa més de setze anys, quatre dels quals com a regidora de cultura, l’avalen.

Perquè sinó creuen vostès que dos partits més l’han triat com alcaldessa, quan el PVI només és la tercera força política à Vinaròs?

Dic més, fins aquest moment, aquesta vàlua personal també ha estat assumida pel PSPV de Vinaròs, que al més de juny passat li va oferir l’Alcaldia, deixant fora a Compromís – i ens ho van dir sense cap remordiment- si el PVI ho volíem, sent el PVI en assemblea qui va decidir que no aniria ni amb Compromís ni amb PSPV, simplement per una qüestió de coherència, per tal de no blanquejar els vuit anys de govern desastrós del PSPV i per la total manca de confiança amb alguns del actuals membres d’aquest partit. Fer-se soci d’una gent de la que desconfies, un fracàs assegurat.

I és més encara, durant aquest sis mesos del govern d’Alsina no els ha fet cap fàstic utilitzar el vot del PVI que, plenari darrere plenari, per responsabilitat política, els ha anat desblocant l’Ajuntament, lo que no ha servit més que per a perdre sis mesos inútilment, sent aquesta la darrera mostra de responsabilitat i bona voluntat del PVI respecte d’aquell govern d’esquerres que, al final hem tingut que fer caure per el bé de Vinaròs.

I a partir d’aquest moment, les esquerres a desenterrar l’astral de guerra i a atacar-nos des de tot arreu. Es clar que amb els tops que han reconegut que ens han creat a dins del PVI no ho tenen gens difícil, però ens dona igual, nosaltres no anem a contestar a tanta infàmia; no tenim temps; ens han fet perdre sis mesos de legislatura i tenim que recuperar-los accelerant la acció de govern, però al mateix temps tenim que prosseguir amb un dia a dia carregat d’esdeveniments immediats que ha que resoldre, malgrat la completa falta de cooperació en la transició d’aquestos assumptes per part del equip de govern sortint.

La nova majoria municipal de la nova alcaldessa ha vingut a treballar de valent, primerament construint un equip de govern que ja ha deixat a banda les qüestions particulars de cadascun dels tres partits, per empènyer el carro tots a la vegada, començant per aprovar uns nous pressupostos que arrepleguen les partides que els pressupostos del antic equip no ens van voler incloure, lo que és ara la tasca principal, sense descuidar les altres del dia a dia, que la concentració de festivitats que hem tingut només entrar i que ens venen en les properes setmanes, ens obliga a bolcar-nos intensament endemés de.

Anirem per feina que, desprès de vuit anys i mig de inanició, molta en queda per fer, i no perdrem un minut en contestar provocacions. El temps ens posarà a cadascú al seu lloc.

Juan A Blanchadell

Explora más

Vinaros
8:47 am, July 16, 2024
temperature icon 26°C
L: 26° H: 27°
Feels like 26.27 °C muy nuboso
Humidity 79 %
Pressure1015 mb
Wind 17 Km/h