Carlos Mazón injecta a Rossell una subvenció de 266.240 euros per a mantindre el taller d’ocupació

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Foment de l’ocupació

  • El PP aplaudix la inversió del Consell i celebra la “sensibilitat” del president que ha destinat un import de 266.240,40 euros “amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i millorar la qualitat de vida dels veïns”, segons declara el portaveu, Enrique Prades
  • Este programa formatiu i ocupacional dona treball a deu persones al llarg d’un any. “És una oportunitat laboral per a veïns que es troben en situació de desocupació i és una experiència d’aprenentatge única”, assegura Prades

El Partit Popular de Rossell ha aplaudit la inversió de la Generalitat Valenciana per a mantindre el Taller d’Ocupació a Rossell durant 2024. “És una excel·lent notícia”, ha assenyalat el portaveu del Grup Municipal del PP, Enrique Prades, qui ha posat en valor la “sensibilitat” mostrada per de el president Carlos Mazón que ha injectat a la localitat un import 266.240,40 “amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i millorara la qualitat de vida dels veïns”.

“Gràcies a esta inversió de més de 200.000 euros per part del Consell de Carlos Mazón, Rossell comptarà un any més amb un taller d’ocupació”. Es tracta d’una “oportunitat laboral per a persones desocupades i una experiència d’aprenentatge única”, ha assegurat Prades.

En este sentit, el portaveu del PP, ha manifestat que “és molt important que localitats com Rossell, que a penes compta amb 1.000 habitants, puga mantindre actiu este taller”. Pel que ha agraït al president Carlos Mazón que haja escoltat les demandes de la localitat. “Rossell ha tornat a ser una prioritat per a la Generalitat Valenciana”.

Així, el taller d’ocupació que ha aprovat la Generalitat donarà treball a 10 persones al llarg d’un any. “Estos tallers formen a persones i els ajuden a trobar ocupació en sectors productius”, ha ressaltat el portaveu, qui ha insistit en la “necessitat” de comptar amb ell per a “la diversificació i l’economia de la localitat i perquè els aturats troben treball”.

De la mateixa manera, Enrique Prades ha destacat que “tallers com este són essencials per a lluitar contra la despoblació”, en tant que “ajuden a fixar població al territori amb la generació d’ocupació”.

Explora más

Vinaros
7:56 pm, February 29, 2024
temperature icon 13°C
L: 13° H: 15°
Feels like 11.97 °C nubes
Humidity 64 %
Pressure1011 mb
Wind 17 Km/h