Càrrecs de Compromís donen suport a la festa de la carxofa de Benicarló i al sector agroalimentari comarcal

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

GASTRONOMIA

  • Els regidors de Benicarló Marta Escudero i Josep Lluis Segura han estat acompanyats per la candidata Núria Isern, la consellera d’Agricultura, Isaura Navarro i els parlamentaris Joan Baldoví i Carles Mulet

 La gent de Compromís son molt de la carxofa. Diferents càrrecs institucionals de la coalició van estar ahir a Benicarló acompanyant els regidors de Benicarló Marta Escudero i Josep Lluis Segura i la candidata a l’alcaldia, Núria Isern, en la celebració de l’esperada Demostració Gastronòmica. Els parlamentaris al Congrés i Senat respectivament, Joan Baldoví i Carles Mulet, o la regidora de l’Ajuntament de València, Glòria Tello entre d’altres regidors valencianistes, han acompanyat també a la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro, que ha visitat enguany la celebració festiva i gastronòmica més multitudinària del nord valencià, convidada per l’Ajuntament.

Els regidors Escudero i Segura han participat de forma activa en els diferents actes programats al llarg de tot el cap de setmana junt a d’altres membres de Compromís. El diputat Joan Baldoví ha manifestat estar “encantat” de participar novament de la festa de la carxofa “una hortalissa que tant ens agrada i que tant present està en les nostres taules. Aquesta demostració és una manera immillorable de promocionar els productes de proximitat i posar la carxofa a molta alçada culinària. Quan tot un poble treballa des de totes les vessants en enaltir el producte, és la millor manera de posar el producte i el poble en valor”.

Pel seu costat el senador Carles Mulet, membre de la comissió d’Agricultura i pesca del Senat, ha destacat la vitalitat del sector agroalimentari i ha recordat les diferents iniciatives a favor del sector primari. “Veiem com el sector primari valencià no té les coses de cara, però veure com a Benicarló es trenquen estes dinàmiques amb imaginació i esforç, és un producte de qualitat coneguda a tot l’Estat i veiem com es pot viure de l’agricultura si sabem fer les coses be i vendre el producte”, ha assegurat.

La candidata a l’alcaldia, Núria Isern, ha tingut un primer contacte amb els càrrecs de la coalició i ha agraït la seua presència. “Per a nosaltres la festa de la carxofa és una celebració important, que dona caràcter a un sector que volem seguisca molt viu i vaja a més. Ens complau veure com als reconeixements internacionals del producte se sumen cada any més i més gent, que disfruta d’este aliment sa, produït a casa nostra i al que hem de seguir donant tot el suport possible des de les institucions. L’ambient que hi ha hagut al poble ha sigut sensacional”, ha dit.

Explora más

Vinaros
8:38 pm, March 16, 2023
temperature icon 12°C
L: 12° H: 14°
Feels like 11.76 °C algo de nubes
Humidity 79 %
Pressure1016 mb
Wind 8 Km/h