Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Carta oberta al Sr. Lluís Gandía

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Sr. Gandía, després de llegir el seu article d’opinió al Diariet del dia 28 d’octubre, en el qual vostè exposava dubtes sobre el motiu de la meua renúncia a la condició de regidora d’Educació i d’Agricultura, Pesca i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Vinaròs, m´he vist obligada a fer els següents aclariments.

Tal com ja va explicar en nota de premsa el meu partit PSPV/PSOE de Vinaròs, vaig haver de deixar la tasca política per motius de salut. No es va fer cap roda de premsa per exprés desig meu, desig que van respectar des de l’equip de govern i des del partit.

He de dir que vostè en cap moment s’ha dirigit a mi per interessar-se per la meua salut, ni per preguntar-me sobre cap altre assumpte. Des d’aquí li vull fer saber, definitivament, que no hi ha res més que un problema de salut darrere de la meua renúncia.

Sempre he pensat que la feina dels polítics és imprescindible, però també que ha d’estar guiada per la noblesa. En coherència amb això li demano que respecte els meus motius en salvaguarda de la meua privacitat.

Atentament.

Maria de la Vall Miralles Bordes

Explora más

Vinaros
11:06 pm, May 26, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.16 °C nubes
Humidity 89 %
Pressure1017 mb
Wind 7 Km/h