Cervera del Maestre. XVIII Marxa Senderista, 26 de febrer

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El pròxim dia 26 de febrer tindrà lloc un dels esdeveniments esportius més singulars a Cervera del Maestre. Amb aquest any ja son 18 les edicions de la tan consolidada Marxa Senderista, que cada any atrau a prop de 600 participants.

Organitzada pel Club Ciclista Cervera i amb recorregut del més variat al llarg del seu ampli terme municipal (camí, rambla, senders, assegadors, etc.), la marxa consta de dos rutes amb diferents nivells de dificultat: un recorregut curt de dificultat baixa, amb uns 14 kilòmetres de distància aproximadament, i un recorregut llarg de dificultat mitja amb uns 20 kilòmetres. Al llarg dels dos recorreguts hi ha diferents controls i avituallaments on s’ofereix menjar i aigua als participants, i al final de la volta es celebra el gran dinar de germanor amb l’olleta típica cerverina.

Aquets any el traçat discorre pel sector sud-oest del terme de Cervera, en ple cor de la Serra Vall d’Àngel, on els participants podran gaudir d’unes fabuloses vistes i sobre tot endinsar-se en la natura a traves dels nous senders i camins de pota que s’han recuperat, netejat i habilitat per a l’ocasió. Com a novetat introduïda fa uns pocs anys, es dona la possibilitat a tot aquell inscrit de participar amb un “chip” per a l’obtenció d’un diploma participatiu amb el temps emprat sense distinció de categoria. Es recomana , això sí, portar calçat còmode i estar en bona forma física.

El límit d’inscripció finalitza el 21 de febrer. Es pot formalitzar la mateixa a la pàgina web www.hjcrono.es o als locals col·laboradors:

  • · ESPAI NATURA, C/ del Mar 12, Rossell
  • · DEPORTES MOLINER BERNAD, Plaça San Vicent 12, Vinaròs
  • · ESPORTS ARIN, C/ Cristo del Mar 169, Benicarló
  • · CICLES FANDOS, Avda Tarragona 21, Vinaròs
  • · DECATHLÓN VINARÒS, C/ Dauradors, Vinaròs

+ info a la web www.clubciclistacervera.com

Explora más

Vinaros
4:29 am, March 12, 2023
temperature icon 21°C
L: 18° H: 21°
Feels like 20.34 °C algo de nubes
Humidity 60 %
Pressure1016 mb
Wind 39 Km/h