Comencen les obres d’adequació de la N-340a al seu pas pel barranc del Triador

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Durant les properes setmanes els operaris reforçaran aquest punt de vial per oferir una major seguretat als conductors

Aquesta setmana Carreteres ha iniciat obres d’adequació de la N-340a, a la zona del barranc del Triador, per a reparar els desperfectes que van ocasionar les intenses pluges que es van produir al setembre del 2021. Recordem que les precipitacions van ocasionar importants danys al municipi, valorats en 3 milions d’euros, que sobretot van afectar al barranc del Triador i de la Barbiguera.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “les obres que ha posat en marxa Carreteres serviran per a reparar els danys que va ocasionar la riuada del barranc del Triador a l’antiga N-340”. En aquest sentit, assenyalava que a banda de reforçar el vial i oferir una major seguretat viària als conductors, les obres també serviran per a reforçar la infraestructura i garantir la seua estabilitat de cara a futures precipitacions intenses o riuades.

D’altra banda, Alsina agraïa la bona disposició de la Demarcació Carreteres a l’hora d’escoltar les demandes de l’Ajuntament i insistia que “continuarem reivindicant altres actuacions a l’antiga N-340 per oferir una carretera el més segura possible per als centenars de conductors que cada dia circulen pel vial”.

Reversió de la N-340a

Alsina indicava que aquestes obres que executa ara Carreteres són feines de manteniment i assenyalava que en el futur es farà una actuació integral a tot el vial per fer la reversió a l’Ajuntament. Segons recordava es tracta d’un projecte molt important que comptarà amb una inversió de 7 milions d’euros per part del Ministeri de Foment, a través dels Fons Europeus, per a reparar l’antiga N-340, adequar els accessos a la N-232 i N-238, a més de construir sis rotondes per millorar la seguretat viària.

Explora más

Vinaros
6:12 pm, February 29, 2024
temperature icon 18°C
L: 18° H: 18°
Feels like 17.41 °C muy nuboso
Humidity 64 %
Pressure1011 mb
Wind 14 Km/h