L´escenari del Teatre Orfeó Montsià d´Ulldecona rebrà aquest dissabte 15 de maig, a la jove Maga Melanie i el seu darrer espectacle “Glam”, com a cloenda de la temporada 2020-2021 dels Dissabtes de Teatre.

Una temporada marcada per l´ajornament d´espectacles i tancaments dels teatres, devallada global d´espectadors degut a les limitacions d´aforament i amb un 50% menys d´actuacions previstes inicialment des de l´estiu passat.

Tot i aquestes situacions, l´organització valora positivament el fet de no haver cancel.lat la programació, malgrat les dificultats. La resposta del públic com de les companyies actuants ha estat bona durant practicament tots els mesos, demostrant que la cultura és segura i necessària als teatres d´arreu.

La Xarxa Ulldecona manté la previsió, d´acord amb el conveni de col.laboració entre l´ajuntament del municipi i l´entitat, per tal de continuar la tasca i arribar a la majoria d´edad a partir del dissabte 18 de setembre amb més espectacles familiars de qualitat com a fet durant aquets disset anys de programació estable conjuntament amb la Fundació Xarxa d´Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

GLAM” per tancar la temporada.

El novedós espectacle de màgia de la Maga Melanie estava previst fer-lo al mes de gener, però la situació epidemiològica no ho va fer possible. Melanie es presenta com a la primera maga de Catalunya, havent creat un espectacle de gran format per a tota la família, d´una manera més actual i moderna i amb l´ajut de dos partenaires.

Un show familiar, participatiu, amb il.lusions impossibles i on ha incorporat a l´espectacle els exitosos números que va presentar al programa televisiu Got Talent. A partir de la seva popularitat es dóna a conèixer com una dona maga elegant, que va sense talons.

La Maga Melanie ha explicat aquesta setmana a Ràdio Ulldecona que “ Glam va néixer quan vam fer el programa de Got Talent, va anar molt bé, amb números molt estrella. Quasi no hi ha magues, les que actuen , fan màgia d´aprop, no hi ha cap que tingui un espectacle amb grans il.lusions, em vaig dir, vull ser la primera capaç de muntar un espectacle intercanviant els papers de tots, una dona i els ajudants que siguin nois, el resultat és molt original, molt trencador. És el més gran que he fet fins ara i amb l´humor que és imprescindible, perquè la gent ve a passar-ho bé, a riure, i si a banda el número de màgia és espectacular, un plus de més “

L´espectacle es podrà veure a les 17h. i a les 20h. degut a les limitacions d´aforament i cumplimentant així els protocol sanitaris i de seguretat a cadasquna de les sessions numerades. Les entrades ja es venen online al web de l´associació www.ulldeteatre.org a preus assequibles, 8€ els xiquets/xiquetes i 10€ els adults.