Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Concerts de festes d’ESMUVI

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Com cada any en aquestes dates, ESMUVI, Escola de música i dansa de Vinaròs, ha celebrat les seues diferents activitats de final de curs i concerts i que coincideixen amb les festes de Sant Joan i Sant Pere i que aquest any ja hem pogut realitzar fer amb normalitat i sense restriccions, la qual cosa ens ha permet mostrar al públic les activitats que fem a la nostra escola que cada vegada en són més i que mostra el nostre creixement.

Vam començar el dia 19 de Juny amb un concert d’instruments i petits grups a l’auditori i on alumnes de piano, veu, clarinet, guitarra van actuar. Seguidament a l’escenari del Passeig Colom, van actuar els grups de combo que hi han a l’escola, grups de totes les edats i nivells que ens van interpretar fins a 13 temes. No només això, abans el grup de Dones cantant a la terra d’ESMUVI, cor de dones recentment creat a l’escola, ens va interpretar tres temes que van agradar a tot els assistents. Però abans les alumnes de dansa de l’Escola van presentar-nos cinc balls de diferents estils i balls. Una tarde plena de ball, veu i música que va continuar amb ESMUVI Batucada que totes les nits després de la traca toca pel centre del poble, passeig i la fira i on centenars de persones ens han vist i gaudit del ritme i percussió afro-brasilera.

El dia 21 de juny, dia europeu de la música, vam fer un concert de piano a l’auditori Carles Santos de la Fundació Caixa Vinaròs. Els 18 pianistes que van participar van poder tocar per primera vegada l’imponent piano de Carles Santos. Alumnes que després de molts anys ja cursen estudis professionals i que ens van sorprendre per la seua gran musicalitat. Alguns arribaran molt lluny en el seu camí musical.

L’últim gran concert va ser el passat diumenge 26 de juny on la ESMUVI Jazz Band acompanyants del gran saxofonista Jon Robles, professor del conservatori del Liceu de Barcelona i solista i col·laborador amb grans músics del Jazz, pop i modern. Centenars de persones van poder gaudir d’una excel·lent actuació de grans temes del món de la Big Band i el Jazz. Aquest nou projecte, que mancava al nostre poble, aproparà a tots els vinarossencs noves propostes musicals i que en un futur serà un nou referent musical al nostre poble degut a la qualitat que ens va demostrar al concert amb un programa molt bonic i exigent. Des d’ESMUVI Obrint camins. Podeu vore un extracte d’ESMUVI Jazz Band

També durant totes les actuacions es va llegir un escrit informant als assistents de les nostres necessitats com a escola i les reclamacions que estem duent a terme davant l’ajuntament de Vinaròs per a que millore econòmicament la nostra escola. Demanem que les ajudes que es donen a les associacions de Vinaròs estiguen repartides amb criteris objectius i transparents i considerem que la subvenció que rep la nostra associació és molt inferior a altres associacions. Degut a això vam presentar al·legacions al pressupost 2022 de l’ajuntament i continuarem amb les reclamacions que siguen necessàries ja que tenim l’obligació de defendre els drets dels nostres alumnes i famílies, que sent vinarossencs, no reben les mateixes ajudes.

Ja per acabar la matrícula per al curs 2022-2023 continua oberta i encara que ja estem de vacances ens podeu escriure al nostre correu electrònic [email protected] sol·licitant informació. Tots els anys tenim anem augmentant l’oferta formativa musical i de dansa i el curs que ve continuarem oferint i augmentant l’oferta dins l’espai jove, l’espai senior i nous instruments com flauta, trompeta i trombó. Sempre trobaràs un espai per a gaudir de l’art a ESMUVI Escola de Música i Dansa de Vinaròs.

WhatsApp Image 2022-06-284 at 1.27.17 PM
WhatsApp Image 2022-06-228 at 12.39.36 AM
WhatsApp Image 2022-06-28 at 30.20.05 AM
WhatsApp Image 2022-06-28 at 10.20.58 AM
WhatsApp Image 2022-06-28 at 10.20.05 AM
WhatsApp Image 2022-06-28 at 10.19.36 AM
WhatsApp Image 2022-06-26 at 10.211.19 PM

Explora más

Vinaros
9:08 am, May 28, 2024
temperature icon 21°C
L: 19° H: 21°
Feels like 21.24 °C nubes
Humidity 72 %
Pressure1021 mb
Wind 8 Km/h