Crònica del Club Balonmano Vinaròs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Enguany es continua amb un sènior patrocinat per Tudor Bars que està al grup “B” de la 1ª autonòmica compost per 14 equips. Any difícil després de les baixes de la columna vertebral d’aquestos darrers anys. Amb bastanta juventut es tractarà competir de la millor manera possible.

Per altra banda el juvenil patrocinat per Roda Construcción y Diseño jugarà la primera fase davant del Benicarló, Vila-real, Castelló i Nules.

mes a mes contem amb un equip infantil, patrocinat per Art Clínic. Tot i que encara no es sap el calendari, ben segur que en les ganes que entrenen faran una bona temporada.

I per últim els pre-benjamins, que cada dia hi han més xiquets passant-s’ho pipa corrent aprenent d’aquest meravellós esport.

TRIANGULAR CAMBRILS SENIOR MASCULÍ:

El dissabte 17 el Tudor Bars, va jugar un triangular a Cambrils, fent partits de 40 minuts.

El primer partit devant dels locals es va guanyar per 17-20, un partit molt seriós i treballat per els nostres que van anar per davant tot el partit.

El segon partit devant Handbol Ribes, es va perdre per 17-25, els barcelonins es van aprofitar de la seua alçada, del cansament dels nostres.

Ens quedem que el equip va competir i mentres el físic li va durar va donar bona imatge.

Per el Tudor Bars CBM Vinaròs van jugar : Cristian Gimeno, Cristian Miralles (4), Carlos Castel (1), Sergi Albacar (1), Marcos Chaler(1), Nahuel Cada (3), Agustín Serrano (6), Quim Sanz (3), Tati Adell (4), Sergi Llonart (13) i Gabri Albiol (3).

Per el dissabte 24, a les 18 hores es jugarà el primer partit en memòria del senienc Josep Delhom, ex jugador, ex entrenador i ex directiu del handbol Vinaròs que ens va deixar el any passat.

El Vinaròs i alguns jugadors ex companys de Delhom jugarà contra el C.B. Utebo de Zaragoza de 2ª Nacional.

Després, a les 20 hores els juvenils del Roda Construcción y Diseño, debutaràn a la lliga davant del C.H. Benicarló, per començar el miniderbi.

Vos esperem a tots per honrar la memòria del nostre excompany Delhom i per animar als nostres davant dels benicarlandos.

Explora más

Vinaròs,ES
1:35 pm, September 21, 2022
temperature icon 28°C
L: 27° H: 28°
Feels like 28.39 °C nubes
Humidity 51 %
Pressure1017 mb
Wind 10 Km/h