Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Cròniques Cap de Setmana CBM Vinaròs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

INFANTIL: Artclinic Club Balonmano Vinaròs – 18; Balonmano Almassora – 23

Marcos Ayza, Alex Ciornei,Rafa Ferrer, Pau Febrer, Manel Perez, Tomas Ripolles, Alejandro Mendez, Andreu Borut i Alan Martinez.

Una altra derrota per al nostre infantil, aquesta vegada contra l’Almassora, el que pensàvem que seria els rivals dels nostres per la segona plaça de la classificació va mostrar ser un equip molt solvent que va desactivar els nostres i ser capaç de deixar els rogets sense resposta.

Els nostres van fer un partit força fruïx i van perdre totes les opcions de competir quan durant una bona ratxa dels vinarossencs i després de reduir la diferència a dos gols, els nostres van realitzar quatre perdudes seguides que van permetre a l’Almassora emportar-se el partit.

CADET: Artclinic Club Balonmano Vinaròs – 15; Balonmano Almassora – 25

Valentino Laco, Pau Ferrer, Manel Perez, Ian Ferrer, Jerson Mauricio, Eloy Corral, Marcos Garcia i Sergi Vazquez.

Un altre cap de setmana difícil per als nostres cadets, on dels nou jugadors que van jugar només cinc són cadets, sis jugadors lesionats afecten els nostres que van haver de recórrer als infantils, que van ser la nota positiva del partit i de la temporada, ja que està sent una constant veure com els nostres infantils milloren a passos agegantats.

Pel que fa al partit no va tindre molta història, de seguida l’Almassora es va posar per davant i els nostres no podien contestar als reptes que els visitants proposaven.

SÈNIOR: Tudor Bars Club Balonmano Vinaròs – 29; Handbol Villarreal – 19

Andrés Vallés, Rubén Abella, Nahuel Cada, Gabriel Albiol, Tati Adell, Sergi Albacar, Sergi Llonart, Quim Sanz, Ferran Ferreres i Marcos Chaler.

Partit disputat pel sènior immediatament després a la presentació del club, igual que al partit del cadet, els nostres es van posar per davant del marcador i ja no van separar-se de l’avantatge, a poc a poc, els nostres van anar obrint una renta en el marcador que va poder ser més voluminosa, però les nombroses errades dels nostres els impossibilitaven obrir més avantatja.

A la segona part els nostres van afinar més la punteria i van pressionar més fins a arribar als deu gols d’avantatge final. Un partit sense molta història que els nostres van saber resoldre sense problemes.

Aquesta jornada el nostre sènior descansa, la setmana vinent la lliga descansa pel pont, per tant, el pròxim compromís dels nostres serà front l’Alcàsser el dia 16 de desembre, rival que avui en dia marxa a l’última posició de la classificació.

20231125_191959(0)
20231125_211844

Explora más

Vinaros
8:55 am, July 16, 2024
temperature icon 27°C
L: 26° H: 28°
Feels like 29.26 °C muy nuboso
Humidity 79 %
Pressure1015 mb
Wind 17 Km/h