Cròniques del Balonmano Vinaròs del Cap de Setmana

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • INFANTIL

Artclinic Club Balonmano Vinaròs – 24

Alex Ciornei, Nestor Garriga, Rafa Ferrer, Pau Febrer, Manel Perez, Ian Ferrer, Tomas Ripolles, Alejandro Mendez, Sebastià Aulet, Andreu Borut i Alan Martinez.

Balonmano Castelló Negre – 24

Partit que enfrontava els nostres infantils amb un altre dels equips de Castelló, s’enfrontaven tercer contra quart i el partit no va poder ser més igualat, els nostres van anar la primera part sempre per darrere a 1 o 2 gols, a la segona part els nostres van ser els que van anar sempre per davant, mai amb gran rentes, un contraatac del Castelló al últim segon va posar les tables al marcador, en un partit emocionant.

Una setmana més no podem fer res més que felicitar els nostres infantils, amb jugadors nous i algun alevin donen la cara cada dia i cada partit mostren un gran progressió, des del club estem més que orgullosos. També cal destacar l’actuació d’Alan que va jugar de porter a causa de la absència del nostre porter, i va fer una grandíssima actuació.

La setmana que ve juguen contra el Castelló groc, equip contra el qual vam guanyar la primera volta i serà un bon test per a saber com han progressat els nostres.

  • CADET

Artclinic Club Balonmano Vinaròs – 7

Valentino Laco, Jerson Mauricio, Pau Febrer, Jeremy Vargas, Eloy Corral, Juan José Gras i Marcos Garcia.

Balonmano Onda – 37

Partit a domicili contra el líder de la lliga des d’un inici molt complicat, amb moltes absències dels nostres cadets i amb el reforç de Pau, un infantil que acabava de jugar contra el Castelló, volem agrair tant a Pau com al seu pare l’esforç que van realitzar el dissabte.

El partit no va tindre història, enfront estava un Onda molt fort i els nostres van fer el que van poder per a tractar de competir. Ara només queda continuar entrenant, tractar de recuperar els lesionats i competir contra els rivals de la lliga que tenen un nivell similar.

  • SÈNIOR

Tudor Bars Club Balonmano Vinaròs – 26

Andrés Vallés, Rubén Abella, Nahuel Cada, Gabriel Albiol, Tati Adell, Carlos Castel, Toni Fariñas, Sergi Albacar, Sergi Llonart, Quim Sanz, Ferran Ferreres i Marcos Chaler.

Balonmano Puerto Sagunto – 23

El nostre sènior torna a la senda de la victòria enfront d’un Sagunt que venia invicte, els nostres, gràcies a la forta defensa que van fer, van regalar la primera derrota de la temporada als saguntins.

Des d’un inici els nostres es van avançar al marcador i mai van perdre l’avantatja, aquesta va anar fluctuant arribant fins a una renta de 6 gols per als nostres, al final el Sagunt va tractar de pressionar als nostres, però mai van tindre opció de baixar la diferència a menys de 2 gols, victòria que finalment va ser per 3 gols però que els nostres mai van veure perillar d’una forma real.

Victòria que més enllà del resultat serveix per a agafar confiança de nou, el pròxim compromís del sènior serà una visita al Bunyol, pista sempre complicada.

Explora más

Vinaros
2:00 am, April 19, 2024
temperature icon 11°C
L: 11° H: 11°
Feels like 9.41 °C algo de nubes
Humidity 69 %
Pressure1023 mb
Wind 10 Km/h