Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Cròniques del Club Balonmano Vinaròs (19/05/2024)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • COPA JUAN TORRES PLATA C
    ARTCLINIC C.BM.VINARÒS 26 – MARITIM JAIME1. 20

Vinaròs. Marcos Ayza, Pau Febrer (8), Ian Ferrer (6), Tomas Ripolles , Alejandro Méndez (4), Alan Martínez (2), Andreu Borut (2) i Sebastià Aulet (4) .

Fi de temporada del nostre infantil, que de no haver fallat el dia del Benicarló hagués pogut acabar primer de grup i lluitar a semis de Copa, però tot i això podríem dir que s’ha jugat una bona Copa acaba’n a 2 punts dels dos primers.

El partit davant el Marítim de Valéncia, coliste del grup, pareixia fàcil, però en esport la confiança i el no competir al 150% sol passa factura.

Al quart el nostre míster ja havia demanat dos temps morts perquè l’equip no anava ni en rodes. Un 3-7 d’inici pels forasters van saltar les , i després de retocar dos cosetes els del Artclinic van remuntar i arribar al descans un gol per davant.

La segona part sí que va sortir l’equip roget en intensitat defensiva i en idees clares en atac i en 12 minuts van passar per damunt del Marítim, i la diferencia ja era d’11 gols pels nostres. D’ahí fins al final es van fer vàries proves pensant amb el futur i els valencians van maquillar el resultat final.

Felicitem al nostre infantil, per la temporada jugada, que la podríem puntuar de notable i ara a per l’handbol platja d’aquest fi de setmana.

Una vegada finalitzada la temporada volem agrair als nostres col·laboradors, Artclinic, Tudor Bars, Aviartec i Farmateca la confiança depositada amb natros i dir que si algú està interessat en ser col·laborador del Club, encara ens queden espais a la nostra multi samarreta per afegir logos.

Per altra banda, el dimarts es va presentar oficialment la segona jornada del campionat autonòmic d’handbol platja que se celebrarà a Vinaròs este proper cap de setmana. Amb la presència del regidor d’esports, el gerent de la federació valenciana d’handbol i els presidents del Vinaròs i Benicarló que junt a l’Alcalà som els organitzadors d’aquest torneig.

Es contarà amb 49 equips vinguts de tota la comunitat i esperem que la gent vingué a gaudir dels partits.

Dissabte i diumenge de 10 a 13 i de 16 a 18 aproximadament és disputaran els partits als 4 camps que hauran a la platja del Fora’l Forat i platja del Fortí.

Dissabte jugaran infantils i cadets tant en categoria femenina com a masculina i diumenge serà el torn dels juvenils i sèniors.

Explora más

Vinaros
3:53 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 24°
Feels like 20.5 °C cielo claro
Humidity 87 %
Pressure1011 mb
Wind 7 Km/h