Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Cròniques del Club Balonmano Vinaròs (27-28/05/2023)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Cara i creu pel nostre sénior a la Final a 4 de la Copa Juan Torres.

Però anirem per parts, primer ” palito ” a la Federació perqué en la quantitat de dates que hi ha, fan jugar una fase final un cap de setmana i damunt sent eleccions.

Segons palito tambe per la Federació per fer sede de semifinals a Buñol a ” sorteo” i resulta que va ser a dit.

Però bé anem al dissabte a la semifinal davant dels locals,la cara, en un pavelló ple de de gom a gom, el nostre Vinaròs va ser capç de  remuntar 9 gols en 16 min.per forçar la pròrroga, que per falta d’encert es va endur el Buñol.

I ara la creu, el diumenge tercer I quart Lloc a Loriguilla, els rogets arriben en quadre, entre taules electorals, bodes I cansament del dissabte, els nostres no van acudir i la derrota va ser molt contundent, davant d’un equip que a la lliga els vam guanyar clarament els dos partits.

I el millor de tot, debut amb els sèniors del cadet, Alexis Federico, que de segur que serà un gran jugador en la força i les ganes que té.

  • Sènior Territorial Masculí Copa Juan Torres (Semifinal)
    Bm. Buñol 37 – Tudor Bars CBM Vinaròs 35

CBM Vinaròs: Andrés Vallés , Cristian Miralles, Gabriel Albiol (3) , Sergi Llonart (11), Quim Sanz (7) , Marcos Chaler, Sergi Albacar (3),Carlos Castel, Taty Adell (6), Ian Cuartilla (3), Alexis Federico, i Ferran Ferreres (2).

Partit jugat al pavelló municipal de Buñol, l’ambient va ser hostil des de l’inici, dins la pista, els nostres van anar de menys a més, la primera part començava en un intercanvi de gols per part dels dos equips, fins que cap al minut 20 unes perdudes no forçades i altres errors en atac van permetre als locals anaren en una renta de 4 gols al descans.

La segona part començava pitjor per als nostres, un ambient que anava apretant més cada jugada portava el seu equip en braços cap a la victòria. Al minut 45 de partit el marcador reflectia un aclaparador 24-16, molt desfavorable per als nostres. Però si una cosa caracteritza al nostre sènior na va abaixar mai els braços i va arrancar un parcial demolidor de 6-14, un parcial on Andrés en la porteria va ser clau, com també Sergi Llonart que va tirar de l’equip en atac i va culminar anotant un penal decisiu a 14 segons del final, el marcador al final del temps reglamentari era de 30-30 els dos equips arribaven a la pròrroga exhaustos després d’una lluita brutal. Durant la segona part vam viure episodis lamentables, com insults als nostres jugadors i cos tècnic des d’una grada que estava excessivament prop dels jugadors i una desqualificació directa a un jugador del Buñol que va agredir al col·legiat de l’encontre, després d’una decisió correcta però anava en contra dels interessos de l’equip local.

Deixant aquests incidents de banda, la pròrroga va  començar amb els nostres posant-se per davant i amb ocasions per a ampliar a 2 la diferencia, l’esgotament dels nostres jugadors que estaven al límit de les seues forces i l’alè de l’afició local va permetre al Buñol fer un bon parcial durant la primera part de la pròrroga i durant la segona es van dedicar a gestionar la seua renta.

  • C. Alcasser “B” 25 – Tudor Bars CBM Vinaròs 9

CBM Vinaròs: Andrés Vallés , Cristian Miralles (1) , Sergi Llonart (1), Quim Sanz , Marcos Chaler (2), Sergi Albacar (1), Ian Cuartiella (1),Carlos Castel, Taty Adell (2), i Ferran Ferreres (1).

El diumenge el partit disputat a Loriguilla contra l’Alcàsser va ser un altra història, l’equip perdia a Gabri, Sergi i Quim, ja en aquestes condicions i molt cansats pel partit disputat la tarde anterior, l’equip va intentar limitar els atacs de l’Alcàsser, no va ser possible gràcies a la profunditat de la plantilla dels rivals i el cansament dels nostres, que no van poder fer res per a evitar la derrota. La nota positiva del partit va ser Alexis, cadet del nostre club, convocat per a tancar la temporada de forma positiva i que va fer el seu debut durant aquest partit.

Explora más

Vinaros
1:27 am, June 23, 2024
temperature icon 22°C
L: 20° H: 22°
Feels like 22.07 °C nubes
Humidity 55 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h