EL “SÈNIOR MASCULÍ” DEL CH BENICARLÓ A 1 PUNT DE LA SEGONA POSICIÓ
  • Cap de setmana intens per a l’handbol benicarlando. Es van disputar 5 partits on destaquen les victòries del “Cadet Masculí” i el “Sènior Masculí”.

Començava la jornada “l’Infantil Masculí”, al Poliesportiu de Benicarló, que es va enfrontar al Balonmano Mislata “B”. El resultat va ser 11 a 40 per als de l’Horta Sud. Per la seua part, “l’Infantil Femení” es va desplaçar fins a la localitat d’Almassora per a disputar el seu partit i que no va poder guanyar. El resultat va ser de 35 a 9 per a les locals.

El “Cadet Masculí” va disputar el segon partit a Benicarló. L’equip rival va ser el Florida -Catarroja i, a diferència de la setmana passada, els benicarlandos van guanyar l’encontre per 1 gol (28 a 27). Victòria important i que ompli de confiança a l’equip. Per la tarde, era el torn del “Sènior Femení” que es va enfrontar a l’Handbol Riola. Les xiques no van poder portar els dos punts cap a Benicarló, ja que van perdre 26 a 13.

El diumenge, el “Sènior Masculí” es va desplaçar fins a Nules. Els resultats dels altres equips l’obligava a guanyar, i dependre de si mateix, per jugar play-off d’ascens. Els benicarlandos no van fallar i van guanyar amb un resultat de 29 a 22. Ara mateix estan en un triple empat pel tercer lloc i a un punt de la segona posició que ocupa el Vinaròs. Precisament, el pròxim partit serà el “Derbi Comarcal” i ahí es decidirà la part alta de la classificació.

Pedro Torrent Roca.