Cultura i Igualtat presenten una variada programació de tardor

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Vinaròs ha presentat una programació cultural de tardor carregada d’actes i amb el teatre de caire social com a característica més destacada, amb 9 obres escollides, gràcies al treball conjunt entre la regidoria de Cultura i la de Política Social i Igualtat.

La programació ha estat presentada este matí a la biblioteca municipal pel regidor de Cultura, Fernando Juan i la regidora de Política Social i Igualtat, Amalia Cabos. El dia 25 se celebra el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, tema que s’ha tingut molt en compte perquè estiga present en algunes de les produccions escollides en teatre, circ, dansa i música. També se celebra la Mostra de teatre Reclam que fa costat a companyies valencianes.

La programació ha tingut en compte al públic infantil, amb obres com “Poi” (el 12 de novembre), “La barca” (el 20 de novembre) i “Safari”, per al 25 de novembre, dia de Santa Catalina, i també al públic adolescent, amb l’obra “Lázaro”, una adaptació lliure del Lazarillo de Tormes, sobre els nous llenguatges musicals i el ball urbà, que tindrà lloc a l’auditori municipal el 27 de novembre. La programació teatral es completa amb les obres “Segarem ortigues amb tacons”, “Retrat(s)”, “Turistes”, “El que ens dóna la terra”, “La barca” i “Passos lleugers”.

Les exposicions i les activitats d’entitats també s’inclouen en aquesta variada programació. Destaca la mostra de treballs de la Escola d’Art i la del Certamen internacional d’Aquarel·la Puig Roda que organitza l’associació cultural Amics de Vinaròs, entre altres. Quant a altres activitats organitzades per entitats, el tradicional Festival de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs, de Joventuts Musicals el 29 d’octubre o la cinquena trobada de Torres Humanes de Vinaròs amb la participació dels Castellers de Tortosa i la Muixeranga de Vinaròs el 29 d’octubre.

D’altra banda, hi ha activitats específiques programades des de la regidoria d’Igualtat. Dijous 20 d’octubre la biblioteca municipal acull a les 18.30 hores la ponència « Conjugant el verb cuidar. Cuida’t” i al Vinalab la projecció de la pel·lícula “Nieva en Benidorm” de Isabel Coixet. Dijous 27 d’octubre també es farà la poència “L’exercici físic abans durant i després del càncer de mama” a la biblioteca municipal a les 18 hores. Al mes de noviembre també hi ha diferents activitats programades per aquesta regidoria.

PROGRAMA

Explora más

Vinaros
4:13 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 20°
Feels like 19.75 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1020 mb
Wind 34 Km/h