Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

David Teply guanya l’On The Rock Peníscola amb les 7 victòries possibles

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Diumenge 16 de juny al matí va tenir lloc a Peníscola un campionat de partides ràpides d’escacs, coorganitzat pels restaurants On The Rock i Il Capo, l’espai cultural La Templanza i el Club Ajedrez Benicarló. S’hi van aplegar fins a 22 jugadors, molts d’ells aficionats peniscolans per als quals era un dels seus primers tornejos.

Va resultar campió el jove benicarlando David Teply, qui es va imposar en les 7 partides disputades. Més disputat va estar la resta del podi, amb el subcampió Ximo Vives i el tercer classificat Antonio Edo, del CE Masdenverge, empatats amb 5’5 punts després de perdre contra el campió i empatar entre ells.

A les categories per edats, van ser premiats el peniscolà Ángel Martín com a campió sub16 amb 3’5 punts, el també local Kevin Furiato com a subcampió i la benicarlanda Abril Tipán com a tercera classificada sub16, ambdós amb 3 punts dels 7 possibles.

Finalment, van conformar el podi sub12 Ahio Senar com a campió, el magdalener Martí Vives com a subcampió, tots dos amb 3 punts, i el local Dante Berazategui com a tercer classificat amb 2 punts.

El pròxim torneig de ràpides tindrà lloc al Club Ajedrez Benicarló (c. del Crist de la Mar, 106) com a campionat de fi de curs, dissabte 29 de juny a partir de les 16 h, i està obert a la participació de qualsevol aficionat als escacs.

Classificació
Ángel i Martí
General
Teply-Arpa
IlCapo
Enoc-Teply
Martí i Abril
Organitzadors

Explora más

Vinaros
10:08 am, July 24, 2024
temperature icon 33°C
L: 33° H: 35°
Feels like 39.53 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h