Defunció a Benicarló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Dilluns, 13 de març de 2023

 

Ens ha deixat Cristian Martínez Romero
als 48 anys d’edat

.

La família de Cristian Martínez Romero agraeix infinitament a tots els que heu tingut unes paraules d’estima i afecte per al nostre estimat Cris, així com el consol que ens heu brindat en aquests moments durs. Tot això demostra el que ja sabíem, que Cristian era una persona generosa com poques i sempre bolcada en els altres.

Plorem la seva pèrdua, però alhora ens sentim immensament privilegiats per haver compartit una part del viatge de la vida amb un ésser de tan gran qualitat humana. L’estela que ens ha deixat ens guiarà la resta del camí.

El seu cos ja descansa en Pau per sempre al Cementeri del seu estimadíssim Benicarló.

La familia de Cristian Martínez Romero agradece infinitamente a todos los que habéis tenido unas palabras de aprecio y cariño para nuestro querido Cris, así como el consuelo que nos habéis brindado en estos duros momentos. Todo ello demuestra lo que ya sabíamos, que Cristian era una persona generosa como pocas y siempre volcada en los demás.

Lloramos su pérdida, pero al mismo tiempo, nos sentimos inmensamente privilegiados por haber compartido una parte del viaje de la vida con un ser de tan gran calidad humana. La estela que nos ha dejado, nos guiará el resto del camino.

Su cuerpo ya descansa en Paz para siempre en el Cementerio de su queridísimo Benicarló.

Tanatori: Nou Tanatori-Crematori de Benicarló (Tel. 964 453 600)

Explora más

Vinaros
2:16 am, April 24, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.23 °C algo de nubes
Humidity 56 %
Pressure1016 mb
Wind 54 Km/h