Detingut per un presumpte delicte de violació del domicili

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Segons informa la Polícia Local de Vinaròs, ahir tarde van detindre un home de 28 anys per Detingut per un presumpte delicte de violació del domicili, danys i robatori amb forçaMes informació 👇

En el delicte de violació de domicili, el bé jurídic protegit és el dret a l’habitatge i a la intimitat de la llar. Jo com a propietari de la meua vivenda, no vull que una tercera persona siga a la meua casa, el meu espai d’intimitat, amb les meues coses. Per això, després de presentar la corresponent denúncia davant les Forces i Cossos de Seguretat es pot actuar en el moment, immediatament per a expulsar-la de l’estatge i que es tramite el preceptiu procediment penal.
Això mateix és que vam fer en el dia d’ahir, després de constatar que un habitatge havia sigut allanat per un tercer, sense autorizació alguna del propietari de la casa, contactem amb aquesta e interposa denúncia, aconseguim accedir a l’habitatge i procedim a la detenció d’un home de 28 anys d’edat per un presumpte delicte de violació de domicili, danys (en forçar el pany per a accedir a l’habitatge) i robatori amb força (després de constatar la propietària que falten diversos objectes de l’interior de l’habitatge)

Explora más

Vinaros
1:43 pm, June 2, 2023
temperature icon 26°C
L: 24° H: 26°
Feels like 26.19 °C algo de nubes
Humidity 67 %
Pressure1013 mb
Wind 14 Km/h